"Gatavojamies trakot kopā!" Intervija ar repa superzvaigzni Lil Pump pirms koncerta Rīgā (5)

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video
Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sestdien, 8. jūlijā, Rīgā, Andrejostas kvartālā (AOK) uzstāsies amerikāņu repa superzvaigzne Lil Pump. Viņa mūzika dažādās tiešsaistes platformās ir saņēmusi vairāk nekā 4,3 miljardus (!!!) klausījumu un pirms viņa pirmās uzstāšanās Latvijā reperis sniedza ekskluzīvu interviju TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik".

22 gadus vecais Lil Pump (īstajā vārdā Gazijs Fabio Garsija) ir dzimis Maiami. Viņš pievērsās mūzikai pusaudžu vecumā, pēc izslēgšanas no skolas 9. klasē par kautiņu ar citu skolēnu. Viņa radītie skaņdarbi “Broke My Wrist”, “D Rose” un “Elementary” ātri vien guva atzinību tiešsaistes straumēšanas vietnēs un arī paša mūziķa spilgtā, asā, protestējošā personība piesaistīja milzu sociālo mediju un jauniešu uzmanību. 

Savā slavas zenītā Lil Pump nonāca 2017. gadā pēc dziesmas "Gucci Gang" izdošanas.

Kopš tā laika viņš tiek uzskatīts par vienu no populārākajiem "SoundCloud" repa pārstāvjiem.

"SoundCloud" reps jeb mamblreps (angļu: mumble rap, no mumble - "murmināt") ir 2010. gadu sākumā radies hiphopa mikrožanrs, kam raksturīgs neskaidrs, murmināšanai līdzīgs vokāls un atkāpes no žanram tradicionālā lirisma. Lai gan apzīmējums ir plaši kritizēts kā neprecīzs un nievājošs, daudzi to aizstāv kā jaunu posmu žanra attīstībā.

Lil Pump līdz šim izdevis trīs albumus un sadarbojies ar virkni hiphopa žanra pārstāvju - Lil Wayne, Offset, Smokepurpp, Gucci Mane, Lil Yachty, Lil Rich, BlocBoy JB un pat Kanji Vestu (Kanye West). Viņu kopdarbs “I Love It” vietnē "Spotify" straumēts vairāk nekā 648 miljonus reižu.

Pēc straujajiem panākumiem šobrīd Lil Pump uzmanības centrā ir viņa veselība. "Man par sevi jārūpējas. Ja man būtu visa pasaules nauda, bet atrastos slimnīcā, kas pie velna? Tu neko nevari izdarīt!" kādā nesenā intervijā sacīja reperis, kurš nu ir pilnībā atteicies no apreibinošām vielām un no pārgalvīga pusaudža top par pieaugušu vīrieti ar vēl lielākām ambīcijām. 

Ko skatītāji var gaidīt no repera uzstāšanās Latvijā un kas slēpjas aiz "Gucci Gang" nosaukuma - lasi intervijā!

Klik: 8. jūlijā mēs redzēsim tavu koncertu Rīgā. Vai šī būs tava pirmā uzstāšanās Baltijas valstīs? Ko tu esi dzirdējis par Latviju?

Lil Pump: Es šeit nekad...

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu