Puzikovs pēc skandāla pazemināts amatā; draud pat arests (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Izrādes dalībnieks dziedātājs Nikolajs Puzikovs piedalās brīvdabas izrādei "Trīs musketieri" veltītā mediju pasākumā kokteiļbārā "Violet".
Izrādes dalībnieks dziedātājs Nikolajs Puzikovs piedalās brīvdabas izrādei "Trīs musketieri" veltītā mediju pasākumā kokteiļbārā "Violet". Foto: Edijs Pālens/LETA

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, kuram par neizpaužamu ziņu izpaušanu draud kriminālvajāšana, jūnija beigās stājās tiesas priekšā. 

Sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" Puzikovs atklāj, ka pēc notikušā ir pazemināts amatā - viņš bija inspektors, bet nu jaunākais inspektors, kas nestrādā ar krimināllietām.

Jau ziņots, ka pērn Iekšējās drošības birojs (IDB) rosināja sākt kriminālvajāšanu pret kādu Rīgas reģiona pārvaldes teritoriālās struktūrvienības amatpersonu par neizpaužamu ziņu, kas nav valsts noslēpums, izpaušanu privātpersonai.

Laikraksts "Latvijas Avīze" vēstīja, ka aizdomās turētais šajā lietā ir Ogres iecirkņa inspektors Puzikovs, kurš kādam reperim atklājis, ka viņš izsludināts meklēšanā.

"Privātā Dzīve" vēsta, ka Puzikovam draud arests, piespiedu darbs vai naudas sods līdz 12 400 eiro.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 4. jūlija numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu