Vilnis Ķirsis titros nosaukts par "mīkstu, čamdāmu puišeli"; LTV skaidro notikušo (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis.
Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "Rīta Panorāma" noticis neveikls misēklis - Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis (JV) titros nodēvēts par Lāci Brūno. 

Kā liecina "Rīta Panorāmas" sižets, telefonintervijas laikā ar Ķirsi titros parādījies uzraksts "Lācis Brūnais, mīksts, čamdāms puišelis".

Vērīgākie "Twitter" lietotāji pamanījuši šo misēkli un vērsušies pie LTV, lūdzot paskaidrot notikušo.

"Atvainojamies skatītājiem par tehnisku kļūdu! Konkrētais teksts ir titra sagatave, kas nebija paredzēta publicēšanai," teikts LTV ierakstā.

"Paldies par skaidrojumu! Iesaku padomāt par neitrālākas sagataves izmantošanu", "Ļoti neglīti no profesionālās ētikas viedokļa", Paldies par šo kļūdu, dzīve uzreiz interesantāka paliek!", "Nu nezinu, parasti jau izmanto kaut kādus "Testa vārds/Testa apraksts" nevis tik specifiskus apzīmējumus..." - bija daži komentāri zem "Twitter" ieraksta.

Vēlāk intervijā parādījās pareizie titri. 

Kā ziņots, pēc konflikta par Satiksmes departamenta darba izvērtēšanu ir sašķēlusies Rīgas domes valdošā koalīcija, kā rezultātā par atkāpšanos no amata ir paziņojis Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (PP).

Viņa līdzšinējie Rīgas domes koalīcijas partneri "Jaunā vienotība" (JV), "Nacionālā apvienība/Latvijas Reģionu apvienība" (NA/LRA) un "Kods Rīgai" (KR) ir nolēmuši uzņemties iniciatīvu sarunām par jaunas koalīcijas veidošanu, bet no "Par/Progresīvajiem" (PP) gaida atsaukumu, pēc viņu vārdiem, "melīgajiem apgalvojumiem".

Noskaties sižetu šeit! 

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu