VIDEO "Kafijai - nē, enerģijas batoniņiem - jā!" Dziesmu svētku rīkotāji skaidro, ko atļauts ienest mēģinājumos (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku noslēguma koncerts "Zvaigžņu ceļā" Mežaparka Lielajā estrādē.
XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku noslēguma koncerts "Zvaigžņu ceļā" Mežaparka Lielajā estrādē. Foto: Zane Bitere/LETA

Vispārējo Dziesmu un Deju svētku dalībniekiem nav liegts mēģinājumos ienest savas mugursomas, taču jārēķinās, ka tās tiks pārbaudītas un  neatļautās lietas - izmestas. Svētku organizatori Latvijas Radio skaidroja, ko dalībniekiem atļauts ienest svētku norises vietā un ko labāk atstāt mājās.

Mežaparka estrādē atļauts ienest savas ūdens pudeles, bet tās nedrīkst būt piepildītas, skaidroja organizatori. Pudeles esot iespējams uzpildīt pasākuma norises vietā, bet kafiju var iegādāties uz vietas.

Tāpat atļauts ienest pārtikas produktus, kas nebojājas, piemēram, šokolādi, enerģijas batoniņus un cepumus. Šādi noteikumi pieņemti, lai pasākums atbilstu pārtikas drošības prasībām - lai nerastos problēmas ar Pārtikas un veterināro dienestu vai Slimību profilakses un kontroles centru. 

Organizatori norāda, ka katrs dalībnieks par noteikumu ievērošanu ir parakstījies, tādēļ aicina arī turpmāk ievērot prasības. 

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu