Žanis Peiners atbild tiem, kuri saukā influenceri Felipi par "haļjavčiku" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas izlases bijušais basketbolists Žanis Peiners intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" stāsta par draudzību un sadarbību ar Latvijas lielāko sporta zvaigzni Kristapu Porziņģi, kā arī viņu draugu kompāniju, kurā ir brazīlietis influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs. 

Daudziem varētu būt maldīgs priekšstats, ka Peiners draudzējas Porziņģi un bauda laisku dzīvi, ceļojot apkārt pa pasauli. Bijušais sportists uzsver, ka viņa finanšu stāvoklim nav nekāda sakara ar Porziņģi. "Bieži pat Kristapam saku, ka labāk nepublicēt kopbildi sociālajos tīklos, citādi kāds atkal man prasīs autogrāfu vai video apsveikumu, vai pārmetīs, ka es atkal kaut kur aizdevies uz cita rēķina. Tas ir loģiski, ka kāds tā var padomāt," saka Peiners.

Uz jautājumu, vai to pašu laikam var attiecināt uz Felipi, viņš saka: "Felipe mums Barselonā nokārtoja VIP pieeju "Paddock" un īpašu galdiņu. VIP ieeja vien maksāja kādus trīs tūkstošus, pieeja "Paddock" šķiet pat deviņus tūkstošus. Protams, ka es tādu summu nemaksātu, taču Felipe mums nokārtoja šādu piekļuvi.

Kāds varbūt Felipi saukā par haļjavčiku [liekēdis], tad nu šajā gadījumā viņš mums sarunāja ekskluzīvu F-1 apmeklējumu un tā tas mēdz būt arī ar citiem pasākumiem. Tas ir barters.

Kādreiz varbūt samaksājam viņam kaut ko pateicībā. Es viņu arī nesen ielaidu padzīvot savā īres dzīvoklī uz četrām dienām, kad viņš atlidoja un nebija atradis vēl savu vietu. Protams, ka es no viņa naudu neņemšu, jo zinu, ka viņš man ir daudz palīdzējis. Nav tā, ka Felipe dzīvo tikai uz citu rēķina. Ja Kristaps izdomā, ka viņš grib darīt to un to, un līdzi kompānijai pasauc kādu čomu, kurš nevar to atļauties, tad tas ir tikai normāli, ka viņš pats par to maksā. Jo tā ir viņa vēlme. Čomam atteikties? Viņam jau draugi tagad tomēr ir atsijājušies, līdzās nav tādu, kas meklē kaut kādu pašlabumu.

Kristapam nav par visu jāmaksā tāpēc, ka viņš var daudz atļauties. Mēs visi esam ar galvu, rokām un kājām, mēs varam strādāt un paši nopelnīt naudu."

Pilnu interviju ar Žani Peineru lasi TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik"!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu