Nenokavē! "Kalush Orchestra", Gustavo un citi. Mūzikas festivāls "Tinte" jau pēc mēneša

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

12. augustā Valmiermuižā notiks iespaidīgs un galu galā arī "tintīgs" mūzikas festivāls "TINTE", pulcējot ievērojamus latviešu mūziķus, kā arī pagājušā gada Eirovīzijas uzvarētājus "Kalush Orchestra" no Ukrainas.

"Kalush Orchestra" joprojām ir ļoti pieprasīti visā pasaulē – gada sākumā aizvadot Amerikas koncertturneju, bet pavasarī atgriežoties Eiropā, biļetes uz koncertiem ir gandrīz izpārdotas. "Kalush Orchestra" uzmanību izpelnījās arī šī gada Eirovīzijā ar krāšņu atklāšanas šovu konkursa finālā.

No latviešu mūziķiem neaizmirstamu performanci sola Gustavo, izpildot dziesmas gan no jaunā albuma “Tagad tikai sākās”, gan arī zelta fonda skaņdarbus, kuri radīti vairāk nekā 20 gadu laikā. Uz galvenās skatuves arī šī brīža Latvijas hiphopa spīdekļi rolands če un ZEĻĢIS kopā ar mickeen, kā arī repere Viņa. Par rokmūziku festivālā gādās mājinieki Age of Stones, kuri apsolījuši nospēlēt Valmieras himnu, kā arī jaunais Arta Dvarionas projekts Lapsene, kas, iespējams, priecēs arī ar kādu dziesmu no R.A.P. laikiem.

Tikmēr deju teltī uzstāsies uzlecošās hiphopa zvaigznes Deniss un Bacha, kā arī dziesmas “Mūžīgais dzinējs” izpildītāji – projekts KRATA (DJ Dubra, Edavārdi un Čižiks). Par lielisku muzikālo noformējumu gādās Latvijas labākie dīdžeji: Egons Reiters, @TOMSGREVINS, All-viss, Funky DJ Elegent + Rihard J Spatz, kā arī Magnuss Eriņš, kurš būs arī vakara vadītājs.

Mūzikas festivāls TINTE notiks 12. augustā Valmiermuižas pils parkā, pavisam netālu no Valmieras. Šobrīd vienas biļetes cena ir €35, bet festivāla rīkotāji līdz 20. jūlijam aicina iegādāties grupas biļeti sešām personām par €180. Biļetes nopērkamas šeit.

Festivāla reklāmas rullītis:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu