"Singapūras satīns" un "Laika upe" aicina uz labdarības koncertu Ukrainas armijas atbalstam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Singapūras satīns"
"Singapūras satīns" Foto: Anna Dave

Biedrība "Tavi draugi" otrdien, 18. jūlijā, plkst. 19 aicina uz otro labdarības koncertu "Angāra saulrieti". Tajā uzstāsies grupas "Laika upe" un "Singapūras satīns". Koncerts notiks pie biedrības "Tavi draugi" angāra Rīgā, Ventspils ielā 50, K-3. Ieeja: ātri pagatavojamās sausās zupas, šķīstošā kafija vai finansiāls ziedojums rentgenaparāta iegādei kara hospitālim pie frontes līnijas, Bahmutā.

"Tavu draugu" rīkotais koncerts ir otrais četru labdarības koncertu sērijā "Angāra saulrieti", kas šovasar tiek veltīti dažādam Ukrainas civiliedzīvotāju un armijas aktuālajām vajadzībām un ko biedrība "Tavi draugi" rīko, lai sirsnīgi pateiktos visiem Latvijas iedzīvotājiem par viņu atbalstu Ukrainai kopš kara sākuma.

Pasākuma programma:

  • 19.00 Koncerta atklāšana;
  • 19.30 "Laika upe";
  • 20.00 "Singapūras satīns";
  • 21.30 Koncerta noslēgums.

Ieeja koncertā ir par ziedojumiem – "Tavi draugi" aicina ieejas biļetes vietā ziedot ātri pagatavojamās sausās zupas, mazos šķīstošās kafijas iepakojumus (trīs vienā) vai veikt mērķa ziedojumu rentgenaprāta iegādei kara hospitālim pie Bahmutas. Rentgenaparāts ļoti nepieciešams šķembu atrašanai. Bieži vien karavīri nonāk hospitālī ar redzamiem un lieliem ievainojumiem, bet vēl biežāk – ar šķembām, kas pēc sprādzieniem un triecieniem nonāk ķermenī un spēj mainīt lokāciju, ceļot pa to. Citreiz šķemba var būt pat tikai dažus milimetrus maza, ko grūti atrast ar tausti, un tā spēj radīt nopietnus, dzīvībai bīstamus bojājumus. Kara hospitālim ārkārtīgi nepieciešams profesionāls rentgena aparāts, lai glābtu dzīvības un pēc iespējas ātri atvieglotu ievainoto mocības.

Sadarbībā ar biedrības "Tavi draugi" sadarbības partneriem Ukrainā ir atrasts nepieciešamais aparāts, kas ļoti atvieglo projekta realizāciju, jo nav nepieciešama transportēšana un dokumentācijas kārtošana. Rentgena aparāta izmaksas ir 25 000 eiro, pašlaik tam savākti ap 5500 eiro.

Plašāka informācija par ziedošanas iespējām rentgenaparāta iegādei kara hospitālim un citiem "Tavi draugi" labdarības projektiem pieejama šeit.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu