Antra Stafecka kļuvusi par daudzbērnu māmiņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Antra Stafecka
Antra Stafecka Foto: publicitātes

Dziedātāja un Latvijas Radio 2 ētera balss Antra Stafecka-Niedra 9. jūlijā laidusi pasaulē savu trešo bērnu - meitiņu. 

Priecīgos jaunumus viņa paziņojusi savos sociālajos tīklos. Tāpat viņa atskatās uz savu iepriekšejo dzemdību pieredzi. 

"Kad piedzima Roberts, man bija ļoti bail! Ko gan es zināju savos 19 gados? Izrādās, ka pietiekoši, lai spētu audzināt tik emocionāli viedu puisi. Kad piedzima Augusts, biju jau pastaigājusi pa mammas statusa taciņu un nu jau zināju, kā sirds sāp, kad mazajam nobirst kāda sāpju asara, vai cik lepnums ir liels, kad tiek noskaitīta četrrindīte bērnudārzā Māmiņdienas koncertā.  Gadi iet un mani brašie dēli aug, pamazām atdaloties no manis. Buča no manis jau ir caur vārdiem - nu maaaaaam," raksta Antra un stāsta, ka ar dēliem sarunas vairs neesot "par multenēm un  konfektēm".

"Nu jau blēņas ir nopietnākas un lēmumi tiek pieņemti patstāvīgi... Ja pieveru acis uz brīžiem, kad viens otru nokaitinām un strīdamies, esmu mīlestības un lepnuma pilna, par ko izauguši mani brašie dēli." 

Trešo bērnu - meitu - dziedātāja sagaidījusi Dziesmu un deju svētku noslēguma dienas rītā. "Piedzima mans mazais sapnis, mana meita! Un šoreiz sajūtas ir pilnīgi savādākas. Esmu tik mierpilna! Man nav bail no rītdienas... Tik ļoti mazsvarīgi pēkšņi kļuva viss ārēji mazsvarīgais, kam mums cilvēkiem patīk pievērst tik lielu uzmanību... Gribas domāt, ka tā būs vienmēr! Bet arī viņa augs un ar katru dienu kļūs gudrāka, viedāka, patstāvīgāka... Tik daudz kas ir priekšā! Bet šobrīd manas sajūtas ir nostalģiskas. Esmu trīs bērnu mamma! Un tas nav nekas pārdabisks... Jebkura mamma ir unikāla! Mēs esam unikālas! Ar vienu vai pat desmit bērniņiem.. Mēs esam unikālas. Cik daudz spēju un varēšanas ir mūsos. Cik mīlestības ir mūsu sirdīs. Esmu laimīga," raksta Stafecka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antra Stafecka Niedra (@antra_stafecka)

Atgādinām, ka šī gada 20. maijā Antra Stafecka iestūrēja laulības ostā, par vīru apņemot meitiņas tēvu, hokeja vārtsargu Lauri Niedru. 

Antrai no iepriekšējās laulības ir arī divi dēli - 12 un deviņus gadus veci.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu