Šodien sākas 15. "Positivus" festivāls. Ko gaidīt? (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lucavsalā notiek gatavošanās festivālam "Positivus 2023"
Lucavsalā notiek gatavošanās festivālam "Positivus 2023" Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Jau šodien sākas piecpadsmitais Positivus festivāls, kurš 14. un 15. jūlijā norisināsies Rīgas zaļākajā oāzē — Lucavsalā. Kā galvenos māksliniekus uz festivāla lielajām skatuvēm šodien sagaidīsim vadošo repa mūzikas producentu Metro Boomin, J.I.D, EARTHGANG, Emotional Oranges, Tommy Cash un daudzus citus. Paralēli koncertiem festivāla apmeklētājiem būs iespēja baudīt daudzas citas saturiskas izklaides. Īpašs jaunums ir skatuve ar "Comedy Latvia" veidotu programmu visas dienas garumā. Biļetes pieejamas “Biļešu servisa” tīklā.

Uz festivāla galvenās skatuves — LMT Stage — uzstāsies šī brīža vadošais repa mūzikas producents Metro Boomin, sensacionālais hip-hop duets EARTHGANG, prestižajai Grammy balvai nominētais J.I.D un muzikālie Emotional Oranges.

Uz festivāla otrās lielākās skatuves — Lāčplēsis Stage — dzirdēsim Tommy Cash, Banda Banda, Eliza Legzdina un Bel Tempo.

Uz Evolution Stage sagaidīsim priekšnesumus no pašmāju iemīļotajiem māksliniekiem - Aminata, Laika Suns, Vēstnieks, Patrisha, MARKO & HOTTE, MC Apšaude un Grēta.

Foto: Lucavsalā notiek gatavošanās festivālam "Positivus 2023"

Iepriekšējā gadā apmeklētāju tik iemīļotajā Jim Beam Silent disco zonā dejas iegriezīs  DJ Rojs Rodžers, DJ Kārlis Zariņš, DJ Inga Zeile, DJ Magnuss Eriņš, DJ Artūrs Pudāns, DJ Kārlis Ķilkuts un DJ All-viss.

Šī gada īpašais jaunums, lai patvertos no dzīvajos koncertos piedzīvotajiem iespaidiem un atgūtu enerģiju turpināt piedzīvot festivālā gūstamo pieredzi, ir Comedy Latvia telts, kurā festivāla pirmajā dienā redzēsim: stand-up komēdiju, podkāsta “Pa tēmu” dzīvo ierakstu, improvizācijas teātra priekšnesumus, Aleksandra Guzenko solo izrādi “Liekulis”, Brīvrunu projektu un nevainīgu Kalvja un Jāņa dalīšanos iespaidos par festivāla publiku.

Video: "Positivus 2022" atskats

Visu festivāla programmu, kā arī festivāla karti var iepazīt mobilajā lietotnē Positivus'23, kas bez maksas lejupielādējama App Store un Google Play veikalos.

Lai izvairītos no drūzmēšanās un stāvēšanas rindās pie festivāla teritorijas Lucavsalā, Galerijā Centrs 4. stāvā BURZMĀ turpinās darboties apročošanas punkts šodien līdz pat plkst. 20.00, kur iespējams apmainīt 2-dienu, 2 dienu Fanu Podests un VIP biļetes. Savukārt 1-dienas biļetes pret festivāla aprocēm būs iespējams apmainīt tikai Lucavsalā festivāla uz vietas Check-In teltī pie galvenās ieejas konkrētajā festivāla dienā. Atgādinām, ka biļetēm ar ISIC kartes īpašnieka atlaidi pie biļešu maiņas obligāti būs jāuzrāda arī derīga sava ISIC karte.

Positivus festivāla teritorija apmeklētājiem būs atvērta no šodienas, 14. jūlija, plkst. 14.00 līdz plkst. 03.00, un no sestdienas, 15. jūlija, plkst. 12.00 līdz 03.00.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu