"Pieci.lv" paziņo par darbības beigām (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Pieci.lv jauno rīta šovu "Rīta radio" vadīs DJ Magnuss Eriņš, producente Elīna Baltskara un jauniešu iedvesmotāja – sociālo tīklu satura veidotāja Lota Ulmane
Pieci.lv jauno rīta šovu "Rīta radio" vadīs DJ Magnuss Eriņš, producente Elīna Baltskara un jauniešu iedvesmotāja – sociālo tīklu satura veidotāja Lota Ulmane Foto: publicitātes

Festivāla Positivus laikā, pēc pirmās dienas galvenā mākslinieka Metro Boomin uzstāšanās, Latvijas Radio 5 – Pieci.lv oficiāli paziņoja par savas darbības beigām. Kā minēja viens no Pieci.lv izveidotājiem, ilggadējais programmu vadītājs un producents Toms Grēviņš, kanālu gaida zīmola atjaunošana jeb rebrendings.

"Štepselis pazīstamajam Latvijas Radio 5 - Pieci.lv ir izrauts. Liels paldies, ka bijāt ar mums! Šī mūsu dzimšanas dienas ballīte paliks mūsu atmiņā ne tikai kā pati foršākā, bet arī kā pati pēdējā ierastajā pieci.lv skanējumā… Šovakar mēs noslēdzam vienu pamatīgu nodaļu radio vēsturē. Ir pienācis laiks kārtīgai ģenerāltīrīšanai!

Vasarā ievelkam elpu un 23. augustā piedāvāsim svaigāko radio un jaudīgāko multimediju saturu Latvijā.

Paldies par uzticību! Lai skaista vasara, neaizmirstiet šo to pašķaidīt!" teikts "Pieci.lv" oficiālajā "Instagram" kontā.

Pieci.lv ir Latvijas Radio nacionālās apraides sabiedriskā radiostacija jauniešu auditorijai. Tas ir jauniešu sabiedriskais medijs, kas apvieno subkultūru, dzīvesstila un arī informācijas viedokļu līderus, tādējādi veidojot sabiedriskā medija platformu, piedāvājot izklaidējošu, izglītojošu un informējošu saturu. Tīkls sastāv no deviņām tikai internetā dzirdamām stacijām (5 no kanāliem arī DAB+ apraidē Rīgā) un vienas valsts mēroga FM stacijas.

2015. gada 15. martā Latvijas Radio 5 – Pieci.lv pirmo reizi piedalījās un ieguva pirmo vietu Eiropas Radio čempionātā, kas norisinājās Milānā. Šī ir pirmā radiostacija no Latvijas, kas ieguvusi čempiona titulu. Čempionātā Pieci.lv pārstāvēja Toms Grēviņš un Marta Līne.

Par Latvijas Radio 5 – Pieci.lv izveidi tika paziņots 2013. gada 14. jūlijā. Pirmā stacija, kas uzsāka darbu, bija Pieci Koncerti, kura ekskluzīvi atskaņoja ierakstus no tā gada Positivus festivāla Salacgrīvā. 2014. gada 31. martā Pieci.lv uzsāka apraidi 93,1 megahercu FM frekvencē.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu