Nagijevs pēc ilgāka pārtraukuma jau atkal dalās ar trāpīgu vēstījumu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijas televīzijas raidījumu vadītājs un aktieris Dmitrijs Nagijevs sociālajos tīklos dalījies ar video, pievienojot tam dziļdomīgu vēstījumu. 

Nagijevs vietnē "Instagram" dalījies ar melnbaltu video, kur redzams, dodoties pastaigā un klausoties Brūsa Springstīna "Streets of Philadelphia".

"Viss pelēks, kā ierasts," raksta Nagijevs.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Nagijevs savos sociālajos tīklos reti kaut ko publisko, taču katrs ieraksts šķietami atsaucas uz notiekošo.

Iepriekšējais video tika publiskots šā gada 1. martā - viņš bija tērpies dzeltenā jakā un viņam fonā bija zilas debesis, it kā šķietami parādot Ukrainas karoga krāsas. "Savāds laiks, savāds pavasaris," pie video rakstīja Nagijevs.

Savukārt pēc tam, kad atklājās krievu karavīru pastrādātās zvērības Ukrainas pilsētā Bučā pagājušā gada aprīlī, Nagijevs publiskoja melnbaltu foto un ierakstu:

"Varbūt pietiek."

Arī pērnā gada izskaņā slavenais šovmenis dalījās ar novēlējumu Jaunajā gadā. "Tā gribas vienkārši padzīvot un vienkārši pastrādāt. Žēl, ka laiks aiziet neatgriezeniski. Es jūs mīlu, esiet laimīgi. Laimīgu Jauno gadu!" video sacīja Nagijevs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu