Grupas "Perestroika" solists izrādās Kariņa dēls; premjers komentē viņa radošās aktivitātes (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Duets "Perestroika"
Duets "Perestroika" Foto: publicitātes

Festivāla "Positivus" otro dienu iesāka apvienība “Perestroika”. Kā noskaidroja žurnāls "Privātā Dzīve", tās solists ir Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa dēls Otomārs Krišjānis Kariņš jeb Leo Novus.

Grupa "Perestroika" nonāca ziņu virsrakstos pēc tam, kad tās bundzinieks Aleksandrs Barons dienu pirms uzstāšanās "Positivus" festivālā tika aizturēts uzreiz pēc ierašanās festivāla teritorijā, jo policijas suns viņa automašīnā sajutis neatļautas vielas klātbūtni.

Kā vēlāk izrādījies, atrasts recepšu medikaments – ritalīns (methylphenidati hydrochloridum), kura sastāvā ir mērens daudzums amfetamīna. 

Grupas solists, kas ir Krišjāņa Kariņa dēls, teica kritiskus vārdus par šo notikumu, minot, ka policijai būtu jānodarbojas ar patiešām nopietnu noziedznieku apzināšanu, izsekošanu un aizturēšanu un šāda rīcība no kārtības dienestu puses esot nodokļu maksātāju naudas izšķērdēšana.

Sarunā ar "Privāto Dzīvi" Kariņš runā par attiecībām ar vecākiem: "Vecāki mani atbalsta, mums ir labas attiecības, bet esmu neatkarīga persona. Mans vēstījums un mana māksla ir saistīta vienīgi ar manu pasaules redzējumu."

Mūziķa tēvs premjers Krišjānis Kariņš festivālā gan neieradās. Uz jautājumu, vai seko līdzi dēla muzikālajām aktivitātēm, viņš atbild: 

"Jā, sekoju līdzi un lepojos!"

Grupas "Perestroika" sastāvā ir Rūdolfs Ozols, Leo Novus, Alise Golovacka, Dāvis Mazurenko, Aleksandrs Barons. Savukārt grupas nosaukums "Perestroika" (krievu valodā перестройка – pārbūve), kā grupa skaidro, ir mūsdienu interpretācija reformai, kura, sasniegusi kritisko masu, kļuva nekontrolējama gadsimtu mijā, ko raksturoja sabiedrības pāreja no represīvu sistēmu kontroles uz neierobežotu pašnoteikšanos.

Jau ziņots, ka šogad festivāls "Positivus" norisinājās 14. un 15. jūlijā Lucavsalā, Rīgā. Tā galvenie mākslinieki bija Metro Boomin un Sems Smits (Sam Smith).

"Positivus" pirmajā dienā uzstājās Metro Boomin, J.I.D, Tomijs Kešs (Tommy Cash), "EarthGang", "Emotional Oranges", Aminata, Vēstnieks, "Banda Banda", Patriša (Patrisha), "Bel Tempo", MC Apšaude, Grēta, Elīza Legzdiņa, Marko & Hotte, Miks Galvanovskis un "Laika suns".

Savukārt otrajā dienā uzstājās tādi mākslinieki kā Sems Smits (Sam Smith), "alt-J", "Little Big", "Sleaford Mods", Anna B Savage, Gustavo, Mauku Sencis & Grandmasters Neons, ZEĻĢIS, Fiņķis, I MEAN LOVE, Vultura, Hunn, "Perestroika", "Martas asinis" un Wiesulis.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 18. jūlija numurā!

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu