Ar grupas "Āres" koncertu durvis vērs jauna vasaras koncertvieta “VEF Paviljons”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 20. jūlijā ar apvienības “Āres” koncertu VEF Kvartālā tiks atklāta jauna vasaras koncertu vieta – “VEF Paviljons”, kas veidota sadarbībā ar pasākumu un koncertu aģentūru Laska Production un koncertu kuratoru Kristapu Bedrīti. Koncerta sākums 21:00, ieeja bez maksas.

VEF Paviljons ir veidota kā neliela vasaras oāze vēsturiskās un industriālās VEF rūpnīcas teritorijā. Paviljons vasaras sezonā būs atvērts katru nedēļu no ceturtdienas līdz sestdienai un piedāvās gan dažādu mūziķu dzīvās mūzikas koncertus, gan DJ vakarus mājīgajā un ozolu ieskautajā zaļajā zonā ap Paviljonu. Par atspirdzinošiem dzērieniem uz vietas parūpēsies Laska Bar.

Foto: Publicitātes foto

Nākamajās sezonās Paviljonu plānots turpināt attīstīt un labiekārtot, sadarbojoties ar arhitekti Zani Teteri un Open AD biroju, kā arī Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem.

20. jūlija vakarā Paviljonu atklās grupas “Āres” koncerts. Instrumentālās mūzikas duets no Salacgrīvas pastāv jau gandrīz 10 gadus un to veido Andrejs Irbēns un Jānis Zvīnis. Viņu mūzikā jūtamas gan postroka, gan elektroniskās un indie mūzikas iezīmes – sintezatoru un bungmašīnas sekvences tajā mijas ar ģitāras iespēlēm un atmosfēriskām cilpām.

Duets līdz šim ir izdevis divus albumus, uzstājušies lielākajos Latvijas festivālos, un nu pēc ilgākas pauzes atgriežas uz skatuves, lai priecētu klausītājus ar jauniem skaņdarbiem. Gan koncerta laikā, gan pirms tā klausītājus ar gardiem dzērieniem cienās Laska Bar, tāpēc klausītāji ir aicināti ierasties jau no 17:00. Koncerta sākums 21:00.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu