"Pārsteigums bija." "Dzelzs vilks" komentē Kiviča ālēšanos grupas uzstāšanās laikā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: dzelzsvilksofficial/Instagram

Nedēļas nogalē Kuldīgā norisinājās "Grandiozā nakts Kuldīgā 2023", kurā uzstājās arī latviešu rokgrupa "Dzelzs vilks". Grupas uzstāšanās laikā uz skatuves pievienojās arī kāds nelūgts viesis - mūziķis Andris Kivičs. Grupas "Dzelzs vilks" menedžere Aija Kaukule sarunā komentēja aizvadīto brīvdienu notikumu uz skatuves.

Vaicāta, vai tiešām Kivičs neaicināts uzkāpa uz skatuves grupas uzstāšanās laikā, Kaukule to apstiprina un smaidot nosaka: "Bija neliels pārsteigums. Izrādījās, ka Andris ir pamatīgs "Dzelzs vilka" fans, par ko mums liels prieks."

Viņa piebilst, ka nesauc to par nepatīkamu pārsteigumu, drīzāk pozitīvu. 

"Mums iebildumu nebija, tas viss izvērtās par tādu jaudīgu svētku atmosfēru, teiksim tā."

Pēc koncerta soctīklos izplatījušies video, kur redzams, kā Kivičs ālējas uz skatuves kopā ar grupas dalībniekiem. Turklāt vienā no publiskotajiem video redzams, ka mirklī, kad Kivičs vēlējies kaut ko mikrofonā teikt, tas bijis atslēgts.

Kā tad tur galu galā bija, vai tiešām to atslēdza? "Tas tā interesanti sakrita, jo patiesībā mikrofonam tai brīdī vienkārši notika tehniska kļūme, kā rezultātā mikrofons atslēdzās. To mēs pēc tam uz vietas esošie redzējām, ka solists paņēma jaunu mikrofonu. Tam nebija nekāda sakara ar Andra uzstāšanos."

Vairāk lasiet šeit.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu