"Ne visus pasaulē var nopirkt." Vaikule zaudējusi miljonus, pārraujot saites ar Krieviju (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Lens Hoffmans

Dziedātāja Laima Vaikule “Radio SWH” raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi” pastāstīja par tiltu sadedzināšanu jeb saišu pārraušanu ar mūziķiem, kolēģiem, kas pēc kara sākuma Ukrainā joprojām atbalsta Krieviju. Dziedātāja arī atklāja, ka zaudējusi vairākus miljonus kosmētikas biznesā Krievijā.

Dziedātāja uzsver, ka ar kolēģiem, kuri joprojām atbalsta Krieviju, tilti ir sadedzināti. "Pat manā orķestrī bija muzikants, kurš jau no tā laika, kad Krimu pievienoja, domāja citādāk nekā pārējais orķestris," stāsta Vaikule, norādot, ka pēc kara sākuma šo mūziķi izslēgusi no sava orķestra.

"Es sapratu, ka viņš nevar būt kopā ar mani. Viņš domā citādāk. Mūzika tomēr ir tāda lieta – ir jāmīl to cilvēku, kurš stāv tev blakus uz skatuves," uzskata dziedātāja. "Nācās atteikties no cilvēka, ar kuru es strādāju kopā kādus desmit gadus. Starp citu, viņš pats no Ukrainas." 

Taujāta par to, vai arī īpašumu ziņā ir pilnībā prom no Krievijas, Vaikule atklāj, ka īpašumu viņai tur neesot bijis nekad, taču atteikšanās no biznesa rezultējusies ar zaudētiem vairākiem miljoniem.

"Sākoties karam, es vienkārši atteicos no biznesa, kurš man bija Krievijā, – ar kosmētiku saistīts. Viņi man bija parādā divus miljonus dolāru. Es no viņiem vienkārši atteicos," stāsta dziedātāja.

"Varbūt tāpēc, lai nebūtu nepatikšanas maniem sadarbības partneriem, ka viņi ar mani ir saistīti. Es pārāk daudz runāju," skaidro Vaikule. "Nolēmu, ka ne visus pasaulē var nopirkt. Nauda nav galvenais. Tā ir svarīga lieta – sevišķi vecumā."

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu