VIDEO "Summer Sound" stāsti. Būū un "Pienvedēja piedzīvojumi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānšāviņš

Festivāla "Summer Sound" mākslinieku loks ir gana plašs: sākot no deju grīdu rībinātājiem, turpinot ar tautas mūzikas pārlicējiem mūsdienu mūzikas manierē un beidzot ar roka un indie stilu pārvaldītājiem. TVNET, izmantojot brīdi pēc mūziķu tikšanās ar saviem faniem "MEET and GREET" teltī, aprunājās gan ar solomāksliniekiem, gan mūziķu apvienībām. 

Dziedātājas un dziesmu autores Būū vasaras pieturzīmes vēl bez rindas citu koncertvietu īpaši spilgti iezīmējās grupas "Prāta Vētra" lielkoncertā "Gads bez kalendāra" arīdzan Vēju pilsētā, tās stadionā "Daugava". Kustība, prieks un arī kāds vārdos neizteikts noslēpums ir Būū radošā rokraksta neiztrūkstošas sastāvdaļas, un tās pilnvērtīgi tika nodotas gan liepājniekiem, gan pilsētas (un arī Latvijas) viesiem – festivāla apmeklētājiem. 

Grupai "Pienvedēja piedzīvojumi" nākošais būs jubilejas gads. Tā nodibinājusies 1994. gadā Sabilē, un sarunā ar Māri Žigatu un brāļiem Aldi un Pēteri Lundēm tiks iezīmēta vēl viena īpaša saistība ar Kurzemi, precīzāk (un sakritības labad) – pašu Liepāju. Jāatgādina, ka pērnās vasaras izskaņā grupa sadarbībā ar izdevniecību "MicRec" laida klajā albumu "Nelaiks" vinila formātā. Pēc klausītāju izkustināšanas Liepājas jūrmalā grupa jau devusies uz Vidzemi, kur sestdien, 5. augustā vēlīnā pēcpusdienā koncertēs mākslas un mūzikas festivālā "Laba Daba" Ratniekos, Līgatnes pusē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu