FOTO Ļaudis pulcējas uz Galkina koncertu Dzintaros

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmdien, 7. augustā, Dzintaru koncertzālē norisinājās krievu humorista Maksima Galkina papildkoncerts. 

Savos vasaras koncertos populārais komiķis Latvijas skatītājus iepazīstina ar jaunu koncertprogrammu. "Galkina talants padara viņa koncertus par žanru kaleidoskopu, kur ir gan parodijas, gan dziesmas, gan priekšnesumi no televīzijas šoviem," vēsta koncertu rīkotāji un atzīmē, ka pagājušajā gadā Galkina vasaras koncerti Latvijā bija pilnībā izpārdoti. Viņi pauž prieku, ka izdevies sarīkot divus koncertus Jūrmalā, kā arī iekļaut grafikā vēl vienu pilsētu - Daugavpili.

Parodists un televīzijas raidījumu vadītājs Galkins, kurš nosodoši ir izteicies pret Krievijas sākto karu Ukrainā, 2022. gadā tika iekļauts Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras "pilda ārvalstu aģenta funkcijas".

Galkins uzturas ārpus Krievijas. Pēc Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā viņš atradās Izraēlā, kur savos koncertos asi kritizēja karu. Mākslinieks uzstājies arī ASV un Polijā.

Krievijas Tieslietu ministrija, papildinot fizisko personu - "ārvalstu aģentu" reģistru, apgalvoja, ka Galkins nodarbojas ar politisku darbību, saņemot finansējumu vai cita veida palīdzību no Ukrainas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu