Raidījuma "Kad viņas satiekas" vadītāju sastāvā notikušas izmaiņas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Bulis
Andris Bulis Foto: publicitātes

22. augustā pie STV Pirmā! skatītājiem atgriežas sarunu raidījums "Kad viņas satiekas". Jaunajā sezonā gaidāma jauna rubrika, kuru vadīs aktieris Andris Bulis. 

Jaunajā sezonā raidījuma komanda skatītājus pārsteigs ne tikai ar harismātiskiem viesiem, bet arī ar rubrikas “Kad viņi satiekas” šarmanto vadītāju, aktieri Andri Buli. “Man ir liels prieks un saviļņojums vadīt savu rubriku, kurā uz sarunām aicināšu, nebaidīšos teikt, seksīgus un inteliģentus vīriešus. Raidījuma formāts man ir saistošs, jo tajā ikvienam ir iespēja izteikties. Vienmēr izbaudu atvērtas sarunas, un tās noteikti jūs redzēsiet,” tā Bulis.

Aktieris neslēpj, ka bieži vien sabiedrībā valda stereotipi par vīriešu attieksmi, viņu sajūtām attiecībās un skatījumu uz sievietēm. “Veidojot un sarunājoties ar katru no viesiem, gan man, gan skatītājiem būs iespēja uzklausīt patiesus pieredzes un atklāsmes stāstus, un, ļoti iespējams, tie spēs kādu iedvesmot.”

Septīto sezonu dāmu iecienītais raidījums “Kad viņas satiekas” atklās īpaši iedvesmojošā un sirsnīgā kompānijā - pie tā vadītājām Dagmāras Legantes-Celmiņas, Baibas Vītiņas un Lienes Stepenas studijā viesosies Aurēlija Anužīte-Lauciņa un politiķis, uzņēmējs Uldis Pīlēns.

Foto: publicitātes

Aurēlija atklās, kāda šobrīd ir viņas dzīve Austrijā un kāpēc nolēma turp doties, Pīlēna kungs dalīsies savās sajūtās par prezidenta vēlēšanām un to iznākumu. Abi viesi ļausies vaļsirdīgai sarunai par veiksmīgas laulības principiem un savām dzīves krīzēm, kuras tiek pārvarētas, atverot durvis jaunām iespējām. Andris uz savu pirmo raidījumu aicinājis aktieri Jāni Āmani, kurš izstāstīs savu stāstu par aiziešanu no teātra, šķiršanos no sievas un kādi nākotnes plāni viņam padomā.

Šajā sezonā skatītājus sagaida dzirkstošas sarunas ar simpātisko aktieru pāri Ievu un Oskaru Florencēm-Vīksnām, influenceri Felipi Gabrielu Ksavjēru, mūziķiem Jāni Stībeli, Miku Dukuru un Aurēliju Rancāni, uzņēmēju Kristīni Jelinsku, volejbolistu Aleksandru Samoilovu, Ufo un citiem. Tās būs patiesas atkalredzēšanās un sarunas, kuras neatstās vienaldzīgu nevienu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu