Lil Tay nav mirusi: 14 gadus vecā interneta zvaigzne apgalvo, ka uzlauzts viņas "Instagram" konts

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien, 9. augustā, ārvalstu mediji ziņoja, ka 14 gadu vecumā pēkšņi mūžībā devusies populārā interneta zvaigzne Lil Tay, atsaucoties uz ierakstu viņas "Instagram" kontā. Jauniete apgalvo, ka ar viņu viss ir kārtībā un ticis uzlauzts viņas sociālo tīklu profils.

"Es vēlos paskaidrot, ka mans brālis un es esam sveiki un veseli, bet man ir salauzta sirds, un man ir grūti pat atrast pareizos vārdus, ko pateikt," TMZ skaidro 14 gadus vecā soctīklu zvaigzne.

"Tās ir bijušas ļoti traumējošas 24 stundas. Visu vakardienu mani bombardēja nebeidzami sirdi plosoši un asaru pilni tālruņa zvani no tuviniekiem, mēģinot atrisināt šo situāciju."

Teja turpināja: "Manu "Instagram" kontu uzlauza trešā puse, un tas tika izmantots, lai izplatītu mulsinošu dezinformāciju un baumas par mani."

Jau ziņots, ka paziņojums par jaunietes nāvi tika publicēts viņas oficiālajā "Instagram" kontā. Tajā tika teikts, ka viņas nāve bijusi traģiska un negaidīta. Tika norādīts, ka miris arī viņas 21 gadu vecais brālis Džeisons Tians un abi nāves gadījumi tiekot izmeklēti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu