Kurš ieņems Bindru vietu? Zināmi šova "Ģimene burkā" jaunās sezonas dalībnieki

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

28. augustā pie skatītājiem ar jaunu sezonu atgriežas realitātes šovs "Ģimene burkā". 

Kanāla 360TV ģimenes attiecību realitātes šovs “Ģimene burkā”, gluži kā caur atklātības un vaļsirdības lēcu, dod iespēju pietuvinājumā ielūkoties dažādu ģimeņu reālajās dzīvēs un patieso attiecību virāžās – no absolūtas saskaņas un mīlestības līdz domstarpībām un ķildām. Iedrošinot izvērtēt attiecības arī starp saviem mīļajiem un tuvajiem, raidījuma jaunā sezona atklāj četru dažādu ģimeņu aizkulises, kuras ar burkas uzdevumu palīdzību centīsies uzlabot savstarpējo komunikācija, veidojot vēl ciešākās saites.

Šoreiz viņu dzīves priekšplānā izvirzās drosmīgu un pat pārdrošu lēmumu pieņemšana, kā arī vērtību pārskatīšana un prioritāšu noteikšana.

Jau no 28. augusta šovā varēs vērot Graudiņu ģimenes centienus adoptēt ceturto bērniņu, bet Kuģu ģimene pārsteigs ar cita veida uzdrošināšanos – kamēr Linda nobriedusi pārkāpt krišnaītu noteikumus, Uģis gatavojas Krišnas apziņu sludināt islāma valstī. Sestās sezonas jaunpienācēji – Poļiško ģimene – lauzīs stereotipus par vērtību sistēmu, kas šķietami valda turīgā ģimenē. Vēlmju burkas uzdevumi palīdzēs ģimenei atrast līdzsvaru starp vecāku un bērnu interesēm, iedrošinot patiesi veikt izmaiņas savā ikdienā, uzlabojot savstarpējās attiecības. Savukārt jautājumu, kā ceļā uz turību un labklājību neatstāt novārtā bērnus, aktualizēs kādreizējie TV šova “Kāzu gūstā” dalībnieki – Janiševu ģimene.

Graudiņu ģimene vēlas adoptēt ceturto bērniņu

Graudiņu ģimene
Graudiņu ģimene Foto: publicitātes

Graudiņu ģimene šova piekto sezonu noslēdza uz emocionāli saviļņojošas nots – kameru priekšā izskanēja bildinājums. Tas nozīmē, ka laiks gatavoties lielajam kāzu notikumam, kas tiks atzīmēts draugu un ģimenes lokā. Ar burkas uzdevumu palīdzību, saspringtais kāzu gatavošanās laiks ģimenei no jauna iemācīs paļauties vienam uz otru, veidojot stirpu komandu, kuras spēj pārvarēt grūtības. Šajā sezonā Kerkira un Edgars arī nopietni apsvērs ģimenes pieaugumu. Pāris ir izlēmis bērniņu adoptēt, sniedzot iespēju kādam no “sistēmas bērniem” uzaugt mīlošā ģimenē un drošā vidē. Rodas jautājums, kāpēc pāris nevēlas radīt savu bērnu? Izrādās, ka Kerkirai ir smaga psiholoģiska trauma no mazā Edgara dzemdībām. 

Linda ir gatava pārkāpt krišnaītu noteikumus un grasās atsākt strādāt

Kuģu ģimene
Kuģu ģimene Foto: publicitātes

Harmoniskā un sirds siltā Kuģu ģimene šajā sezonā sola pārsteigumiem un drosmīgiem lēmumiem pilnus brīžus. Daudzu sezonu garumā skatītājiem bija iespēja iepazīties ar Krišnas godāšanas reliģijas vērtībām un dzīves principiem. Nav noslēpums, ka krišnaītu ticībā sieviete nedrīkst strādāt, jo tās galvenā dzīves misija un uzdevums ir rūpēties par saticīgu ģimenes dzīvi. Linda ir gatava šo uzstādījumu lauzt, atverot savu mājas kafejnīcu, kurā pati arī iecerējusi darboties. Lindas lēmums nebūt nebūs vienīgais sarežģītais pārbaudījums Kuģu ģimenē. Kuģi ar kemperi nolēmuši doties uz islāmticīgo Bosniju, kur Uģis vēlas sludināt Krišnas apziņu.

Kā uzaudzināt bērnus ar patiesām vērtībām turīgā ģimenē?

Poļiško ģimene
Poļiško ģimene Foto: publicitātes

Sestās sezonas jaunpienācēju – Poļiško ģimenē aug trīs bērni. Viņu dzīvesveids vairākumam var šķist ekscentrisks un galvenokārt balstīts uz materiālām vērtībām, taču pirmais iespaids ir maldīgs. Statuss sabiedrībā un finansiālā brīvība ir smaga darba rezultāts. To diemžēl reizēm bērni nemaz neapzinās, jo kopš mazotnes tiem viss ticis nodrošināts. Ar vēlmju burkas uzdevumu palīdzību ģimene vēlas stiprināt savas vērtības un apzināties, ka svarīgākais ir līdzcilvēki, nevis bankas konta saturs.

Tētis – darbaholiķis! Vai bērniem izdosies viņu atgūt?

Janiševu ģimene
Janiševu ģimene Foto: publicitātes

Kādreizējo TV šova “Kāzu gūstā” dalībnieku – Janiševu ģimenē – aug divi bērni. Mamma Ieva ir aktīva sociālajos tīklos, bet tētis Artūrs ir ģimenes pelnītājs un bieži strādā arī brīvdienās. Tas ļoti kaitina ģimenes locekļus, taču, ja tētis nestrādās, nebūs naudas un ierastā dzīvesveida. Mamma vēlas, lai tētis vairāk pavada laiku ar bērniem, kamēr viņi vēl ir mazi un paši patiesi to vēlas.

Vai ģimenēm izdosies īstenot iecerēto? Vai ceļā uz viņu mērķiem un sapņiem izdosies rast kopīgus risinājumus un nolīdzināt radušās nesaskaņas? Katrā gadījumā – raidījuma vēlmju burka ir gatava palīdzēt! 

Visu to, kas notiek patiesajā ģimenes dzīvē pēc “ilgi un laimīgi”, uz TV ekrāniem varēs vērot šova “Ģimene burkā” sestajā sezonā – jau no 28. augusta 360TV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu