"Es zinu, ka man ir uzmanības trūkums!" (2)

Intervija ar @azubelis
CopyDraugiem X Whatsapp

Īsi, smieklīgi video, kur kā jauni, tā veci dejo vai dzied līdzi populāru dziesmu melodijām, dalās ar receptēm vai jebkādā citādā veidā izklaidē un sajūsmina tūkstošiem, pat miljoniem cilvēku pasaulē. Sociālā vietne "Tik Tok" iet savu uzvaras gājienu arī Latvijā, tāpēc TVNET aicina uz sarunu pašmāju "Tik Tok" satura veidotājus. Izklaide vai smags darbs? Jautrība vai risks izdegt? Vai ar to iespējams nopelnīt? Par to visu "21. gadsimta slavenības: tiktokeri".

Šoreiz raidījumā "21. gadsimta slavenības: tiktokeri" viesojas Kristers Ažubelis jeb @azubelis, kura profila sekotāju skaits sasniedzis 32,3 tūkstošus, un viņa publiskotie video kopumā saņēmuši 1,9 miljonus "patīk".

Kristers nenoliedz, ka sākotnēji viņš iesmējis par tiem, kas veido saturu "Tik Tok", bet nu atzīst, ka šie cilvēki kļuvuši par viņa draugiem. 

Slavenais "tiktokeris" uzskata, ka viņa lielākais trumpis ir tas, ka viņš veido saturu, kurā citi var saskatīt sevi. Viņam patīk radošais process, un tas kļuvis arī par ienākumu avotu. 

Par satura veidošanas aizkulisēm, savu raksturu un mērķiem, kas saistīti ar šo platformu, - uzzini video!

Noskaties visas iepriekšējās sērijas šeit!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu