"Bermudu Divstūris" jautri nosvin mūzikla pirmizrādi un prezentē tā noslēdzošo hitu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien, 23. augustā, pirmizrādi piedzīvoja grupas “Bermudu Divstūris” mūzikls “NOGURSTAM septiņos cēlienos”, vienlaikus fanu vērtējumam nododot mūzikla noslēdzošo cēlienu – dziesmu “NOGURSTAM”.

Uz mūzikla pirmizrādi bija ieradušies hitu karaļu draugi un sadarbības partneri, vakaru aizvadot jautrā un neformālā gaisotnē.

Viesiem bija ekskluzīva iespēja pirmo reizi noskatīties mūzikla pilno versiju, kas sevī apvieno visas septiņas dziesmas no grupas jaunākā EP “NOGURSTAM septiņos cēlienos”.

Mūzikls ir veidots kā muzikāla odiseja, kas ir saspēle starp dziesmām un bratuku – Bicepsa, Tricepsa, Saldā, Lee, Snickera un Vicīša asprātīgajiem apcerējumiem par brāļu draudzību un tradīcijām, mīlas frontes nokrišņiem, labākas dzīves meklējumiem.

“Mūsu vasara ir paskrējusi septiņos lieliskos cēlienos, gluži kā mūsu mūzikls. Esam piedzīvojuši priekus un bēdas, esam devušies piedzīvojumos un ļāvušies pērkonu negaisiem, un visu, kas ar mums noticis, esam gatavi parādīt šīs vasaras episkākajā “grande finale” koncertā - 1. septembrī “Arēnā Rīga,” aicina Biceps.

Noskaties mūziklu pilnā garumā!

Noslēdzošā cēliena dziesma "Nogurstam", aptver visu mūsu būtību! Tās vārdos "Citi naktīs guļ, bet ne mēs, mēs nogurstam, jo dzīvi nosvinam” ir visa esence – dzīve ir nerimstoša svētku un mirkļu baudīšana, un mēs ticam, ka tas ļoti rezonē arī ar mūsu faniem!” dalās Triceps.

Noklausies mūzikla noslēdzošo hitu “NOGURSTAM”!

Jau 1. septembrī grupa “Bermudu Divstūris” kāps uz “Arēnas Rīga” skatuves, aicinot svinēt vasaras noslēguma svētkus vērienīgākajā un grandiozākajā koncertā grupas vēsturē. Koncertā grupa sola, ka izskanēs tikai hiti, jo tāda ir katra “Bermudu Divstūra” dziesma. Ieeja koncertā no pulksten 19. Savukārt jau pulksten 20 ar lielisku mūzikas gaumi un humoru uz skatuves kāps grupas iesildītāji – labākā sliktāko DJ apvienība “Bengers FM”. Biļetes ierobežotā daudzumā pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs vai www.bilesparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu