FOTO Labdarības koncertā “Ar mūziku pret vētru” saziedoti vairāk nekā 30 tūkstoši eiro

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Vineta Zelča

Vakar, 23. augustā, Jaunpils pils laukumā izskanēja vērienīgs, piecas stundas garš labdarības koncerts “Ar mūziku pret vētru” Jaunpils pils, baznīcas un mājsaimniecību atjaunošanai pēc lielās vētras, kas Jaunpils pagastā plosījās 7. augustā.

Koncertu apmeklēja vairāk nekā pieci tūkstoši klausītāju, kas ir Jaunpilij līdz šim vērienīgākais skaits. Ikviens bija ieradies gan ar pozitīvu noskaņojumu, gan ar savu artavu, ko ziedoja gan lielajā ziedojumu kastē, gan caur vietnē bezrindas.lv izveidoto ziedojumu saiti.

Kopējā saziedotā summa ir 37 246,21 EUR. Koncerta organizatori: ”Esam pārsteigti, laimīgi un iedvesmoti atdot visu savu enerģiju ātrākai pils, baznīcas un vētrā cietušo mājsaimniecību atjaunošanai!

No sirds sakām paldies visiem mūziķiem un aktieriem, kuri ziedoja savu laiku un talantu valsts nozīmes kultūras pieminekļa – Jaunpils pils glābšanai! Sakām lielu paldies arī koncerta apmeklētājiem, atbalstītājiem un arī fantastiskajiem sadarbības partneriem - skatuves un gaismu meistariem, skaņotājiem, filmēšanas komandai un citiem, bez kuriem šis pasākums nebūtu varējis notikt tik augstā kvalitātē.”

Mākslinieki visi kā viens apgalvoja, ka atmosfēra, kas valdīja izpostītās pils pakājē, un caurais, izgaismotais pils jumts radīja īpaši maģisku, emocionālu noskaņu un gandarījumu gan par uzstāšanos, gan kopā būšanu.

Foto: Publicitātes foto

Pasākumu īpaši atraktīvu un dzīvu padarīja vakara vadītāji – jaunpilniece Baiba Sipeniece-Gavare un Jaunpils draugs Valters Krauze, kuri publiku smīdināja un ļāva nepagurt visas piecas garās un emocijām bagātās koncerta stundas.

Koncerts bija skatāms arī tiešraidē Jaunpils pils kontā platformā Facebook un Youtube.

Ziedot būs iespējams līdz pat 31. augustam īpaši izveidotā ziedojumu kontā, kas pieejams vietnē Bezrindas.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu