Kanjem Vestam "uz mūžu" liegts izmantot Venēcijas ūdens transporta pakalpojumu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu reperim Kanjem “Je” Vestam (Kanye “Ye” West) un viņa partnerei Bjankai Censori (Bianca Censori) ir “uz mūžu” aizliegts izmantot kāda Venēcijas ūdens taksometru uzņēmuma pakalpojumus pēc tam, kad abi apsūdzēti neķītru darbību veikšanā.

Incidents notika izbrauciena pa kanālu laikā, kad Je tika nofotografēts uz laivas ar nolaistām biksēm. Lai gan sākotnēji šķita, ka tas ir apkaunojošs negadījums ar apģērbu, fotogrāfijas un videoklipi internetā, kuros redzama kaila pēcpuse un Je turam partneres galvu pie sava klēpja, izraisīja spekulācijas, ka tiek veikts publisks erotisks akts.

Pēc kompromitējošo fotogrāfiju nonākšanas publiskajā telpā kuģniecības uzņēmums “Venezia Turismo Motoscafi” 4. septembrī nāca klajā ar paziņojumu, ka

pārim uz nenoteiktu laiku ir aizliegts izmantot uzņēmuma pakalpojumus, kas viņiem Venēcijā radīs problēmas, jo šis augstā līmeņa uzņēmums ir pazīstams ar saviem slavenajiem klientiem un parastās vaporetto cilvēku pārvadātāju laivas ir pārpildītas.

Paziņojumā britu izdevumam “Independent” uzņēmuma “Venezia Turismo Motoscafi” preses pārstāvis norādīja, ka viņi vispār nezināja par šo incidentu un slavenais pāris būtu ticis padzīts no laivas, ja tās vadītājs būtu pamanījis šo publisko atkailināšanos.

“Laivas vadītājam bija jāseko līdzi satiksmei, un viņš šīs nepiedienīgās izdarības nepamanīja,” teikts paziņojumā. “Ja tas būtu noticis, viņš nekavējoties būtu apturējis laivu un ziņojis atbildīgajām personām par noteikumu pārkāpējiem.”

Itālijas nomas uzņēmums norādīja, ka trešā persona uz taksometra klāja, kas brauca kopā ar Je un Censori, traucēja kapteinim redzēt laivas aizmuguri.

“Mēs pilnībā norobežojamies no šādām darbībām un uzvedības. Vests un viņa sieva noteikti vairs nebūs laipni gaidīti uz mūsu uzņēmuma laivu klāja.”

Šis nav pirmais aizrādījums pēdējā laikā – Bjanka Censori nesen Itālijā izraisīja domstarpības ar savu ietērpu. Iepriekšējā mēnesī itālieši sūdzējās policijai, ka 28 gadus vecā sieviete staigā pa ielu “praktiski kaila”.

Nav skaidrs, vai Censori tika sodīta par pārāk knapo apģērbu, taču Itālijas Konstitucionālā tiesa norāda, ka par publisku nepiedienību var tikt piespriests naudas sods no 5000 līdz 10 000 eiro.

Je ar arhitektūras dizaineri Censori, kura strādā viņa uzņēmumā “Yeezy”, pirmo reizi publiski kopā tika redzēti šogad. Tika ziņots, ka pāris apprecējās juridiski nesaistošā ceremonijā tikai dažus mēnešus pēc tam, kad tika pabeigta viņa šķiršanās ar Kimu Kardašjanu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu