Kriss Noa skaidro, kāpēc ir noslēpumains par savu privāto dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mūziķis Krists Indrišonoks (Chris Noah)
Mūziķis Krists Indrišonoks (Chris Noah) Foto: Zane Bitere/LETA

Pašmāju mūziķis Kriss Noa (Chris Noah) jeb īstajā vārdā Krists Indrišonoks, viesojoties raidījumā "Slavenības. Bez filtra", pieskaras attiecību tēmai.

Sarunā ar Katrīni Vasiļevsku mūziķis atklāj, ka šobrīd viņa sirds ir brīva, kas savā veidā var iespaidot dziesmu rakstīšanas procesu.

"Mīlestība, vismaz manā gadījumā, nav bijusi mūžīga," saka mūziķis. Runājot par attiecību iespaidu uz viņa mūzikas radīšanas procesu, Krists stāsta: "Es teiktu, ka attiecības ir viena no tām galvenajām lietām, no kurienes nāk tā iedvesma un par ko tu vari rakstīt, jo, nu, ir daudz un dažādi aspekti, kā tu vari apskatīt mīlestību, attiecības, un tu daudz ko piedzīvo, esot attiecībās, un tev ir ko teikt."

Viņš arī atklāj, ka pat tad, kad viņa sirds bijusi aizņemta, viņš savas attiecības apzināti izvēlas nerādīt publiski: "Ir bijis noteikti laiks, kad es apzināti neesmu publicējis, jo man patīk. Es vispār esmu sociālajos tīklos diezgan, kā saka, mierīgs, un es nelieku visu savu dzīvi.

Brīžiem es domāju, ka arī tas attiecību statuss "brīvs" varbūt rada lielāku interesi meitenēs, nekā ja attiecību statuss ir "aizņemts"."

Vairāk skaties 1188.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu