Nemainīgi līderi un jaunas vēsmas: kādu mūziku klausītāji Latvijā straumējuši 36. nedēļā?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Sudden Lights".
"Sudden Lights". Foto: Ritvars Stankevičs

“Zelta Mikrofons” sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā iknedēļas topu “Straumētākais ieraksts ar ELEKTRUM”. Topa 36. nedēļa iepriecina ar jaunpienācējiem gan latviešu, gan ārzemju mūzikā.

Latviešu singlu topā joprojām pirmajās trīs vietās atrodas “Singapūras Satīns” - dziesma “Degviela” ir pirmajā vietā, tai seko “Uz seen” un “Labvakar”, bet albums “Stonks” ir sestais latviešu albumu topā. Kā jaunums astotajā vietā debitē dziesma “Mūsu mīlestība” grupas “Sudden Lights” izpildījumā. Šīs dziesmas oriģināla autori un izpildītāji ir trimdas latviešu grupa “Čikāgas piecīši”.

Foto: publicitātes.

Latviešu albumu topā līderpozīciju ieņēmis “goda vards cetri” - Msencis un Grandmasters Neons 2022. gada albums, savukārt viņu šī gada veikums “Godavārd5” ir trešais. Otrajā pozīcijā šajā nedēļā ir Wiesuļa un sangvn albums “Fianchetto”. Šīs nedēļas jaunums ir grupas “Bermudu divstūris” jaunais albums “Nogurstam septiņos cēlienos”, kas ieņem astoto vietu, savukārt grupas 2022. gada hitu albums “Vidēji skaists” šajā nedēļā ir piektais.

Foto: publicitātes.

Apvienotajā singlu topa līdere joprojām ir Doja Cat ar dziesmu “Paint The Town Red”. Par pozīciju augstāk - otrajā vietā šonedēļ ir reperis Gunna ar “fukumean”, bet trešajā vietā ir jaunums - britu dziedātāja un producente Kenja Greisa (Kenya Grace) ar singlu “Strangers”. Sestajā vietā ir grupas “Måneskin” jaunais singls “Honey (are u comming?)”.

Foto: publicitātes

Kombinētajā albumu topā pirmajā vietā ir Treviss Skots ar “Utopia”. Otrajā vietā šajā nedēļā ir baltkrievu mūziķis Makss Koržs ar albumu “Жить в кайф” (Izklaidējies). Viņš septembra sākumā uzstājās Daugavas stadionā, koncertā ar “karam nē” pauzdams savu politisko nostāju, kopā pulcējot 35 tūkstošu apmeklētāju. Trešajā vietā ir Msencis un Grandmasters Neons albums “goda vards cetri”. Kā jaunums šonedēļ sestajā vietā ierindojies Doja Cat EP “Demons + Paint The Town Red”.

Foto: publicitātes.

Aizvadītajā piektdienā albumu “Guts” izdeva dziedātāja Olīvija Rodrigo, no albuma singliem populāri ir “Vampire” un “Bad idea” - vēl gaidām, kā viņai būs veicies straumēšanas topā. Oktobrī gaidām “Singapūras Satīns” albumu, savukārt novembrī jaunu albumu sola gan grupa “Astro'n'out ”, gan ansis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu