VIDEO Par soctīklu hitu kļuvusi basketbolista Dušeļa atraktīvā vecmāmiņa

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Žurnālists Arnis Krauze vietnē "X" (Twitter) publiskojis fragmentu no Latvijas radio tiešraides dienā, kad Rīga sagaidīja mājās atgriežamies Latvijas izlases basketbolistus. Īpašu sajūsmu izraisījis basketbolista Artūra Dušeļa vecmāmiņas sacītais. 

Jau ziņots, ka 11. septembrī pie Brīvības pieminekļa pulcējās fanu tūkstoši, lai svinīgi sagaidītu un sveiktu Latvijas basketbola izlasi. Valstsvienība atgriezās no Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīra, kur debijas reizē izcīnīja augsto piekto vietu.

Arī basketbolista Artūra Dušeļa vecmāmiņa ar autobusu no Baldones atbrauca uz Rīgu, lai sagaidītu komandu, un iekļuva Latvijas radio tiešraidē. Lai gan mazdēls šajā izcīņā nepiedalījās, viņas sajūsma par basketbolu un mazdēlu nav palikusi bez ievērības.

Sagaidīt Latvijas basketbola izlasi vecmāmiņa plānoja kopā ar Artūru, kuru tai mirklī vēl gaidīja ierodamies pie Brīvības pieminekļa. Viņa izmantoja šo sarunas laiku, lai arī palielītu savu mazdēlu. 

"Arī mans Artūriņš ir basketbolists, garš, divi metri ar kapeiciņām, spēcīgs, skaists, brīvs vīrietis. Varu pasludināt viņu izsolē meitenēm!" sacīja lepnā vecmāmiņa.

Vaicāta, kāpēc lēma ierasties pie Brīvības pieminekļa, viņa teic: "Es gribēju izjust šo skaņu, ovācijas. Izkāpjot jau no Baldones autobusa, es dzirdēju līdzjutējus. Arī karodziņš man ir rokās. Es esmu starā, un es varu varu tikai aicināt piedalīties šādos masveida pasākumos, kas ir par Latviju, jo mūsu mājas ir Latvija! Tā ir tā kopības sajūta. Es no rīta varbūt jutos pavisam švaka, bet šinī brīdī es esmu viena no stiprākajām."

Soctīklu lietotāji uzslavēja, ka Artūram ir lieliska ome un šī bijusi vislabākā reklāma brīvam puisim! 

Foto: Fani pie Brīvības pieminekļa sveic Latvijas vīriešu basketbola izlasi

Basketbola izlase tika sagaidīt ar skaļām ovācijām. Valsts policija lēš, ka pie Brīvības pieminekļa pulcējās aptuveni 5000 līdzjutēju.

Video: Banki runa sagaidīšanā

Video: Žagars nespēj valdīt saviļņojumu

Jau ziņots, ka Latvijas izlase, pirmo reizi piedaloties pasaules kausā, spēja izcīnīt 5. vietu. Vispirms apakšgrupā Latvijas izlase pārspēja Franciju un Libānu, bet zaudēja Kanādai. Nākamajā kārtā Latvijas izlase uzveica Spāniju un Brazīliju, iekļūstot ceturtdaļfinālā, kur piekāpās Vācijai. Cīņā par 5.–8. vietu Latvija vispirms uzvarēja Itāliju, bet čempionātu noslēdza ar Lietuvas sagraušanu.

Līdzīgs sagaidīšanas pasākums pavasarī tika organizēts Latvijas hokeja izlasei, kas pasaules čempionātā izcīnīja bronzas medaļas. Toreiz pie Brīvības pieminekļa pulcējās vairāki desmiti tūkstošu līdzjutēju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu