Iemīļotais improvizācijas teātris DIVAS sāk jauno sezonu ar pavisam svaigu programmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Jau 13. septembrī Kinogalerijā K. Suns atsāks spēlēt skatītāju simpātijas iekarojušais improvizācijas teātris DIVAS - Anete Bendika un Elīna Geida, kopā ar izrādes īpašo viesi, godalgoto fiziķi Vjačeslavu Kaščejevu. Šajā sezonā plānots jauns izrādes koncepts, ar dažādiem pārsteigumiem, izklaides programmu un skatītāju iesaisti.

13. septembrī pie DIVĀM viesosies Vjačeslavs Kaščejevs, godalgots fiziķis, kurš ir popularizējis zinātni, par to runājot vienkārši, aizrautīgi un visiem saistoši. Viņa pieredze atspoguļosies stāstos, ko DIVAS radīs skatītāju acu priekšā un, kā jau improvizācijas teātrī, būs smīdināšana.

Foto: publicitātes.

Jaunā sezona solās būt neatkārtojama un aizrautīga, tāpat kā izrādes īpašie viesi: Vjačeslavs Kaščejevs, Ivars Ījabs, Kristīne Garklāva, Diāna Zande, Mārtiņš Daugulis, Laura Dennler un Laura Treimane. Katrs izrādes viesis atnesīs kādu tēmu, kas iedvesmos improvizatores klātienē radīt improvizētu saturu. DIVAS sola parūpēties arī par muzikālu baudījumu, jo katrā izrādē sadarbojas arī ar lieliskiem ģitāristiem - Valteru Osi, Gintu Smuko vai Kasparu Niklasonu.

DIVU mērķis ir skatītājiem nodrošināt izklaidējošu vakaru, aizvedot emociju un fantāzijas ceļojumā, kurā pāri visam dominēs humors un smiekli.

Improvizācijas teātrim DIVAS aizvadītā sezona bija ārkārtīgi veiksmīga, ar izpārdotām zālēm un papildu izrādēm Rīgā, Liepājā, Siguldā u.c. Teātris pie sevis uzņēma dažādu jomu līderus, sabiedrībā iemīļotus māksliniekus un speciālistus: Mārtiņu Staķi, Samantu Tīnu, Kašeru, Rūtu Dvinsku, Andreju Ēķi, Jāni Skuteli u.c. Aizvadītajā sezonā katrā izrādē spēkus improvizācijā izmēģināja arī viesis, kas deva lielu iedvesmu radīt neatkārtojamus un smieklīgus stāstus.

Ar izrādes aprakstiem un plānotajiem viesiem var iepazīties šeit, kur var arī iegādāties biļeti uz teātra izrādēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu