Mažors, ironija un buramvārdi! Ar jaunu singlu par sevi atgādina “Crazy Dolls”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 13. septembrī ar jaunu singlu “Ej (Tirlī Bā)” klajā nākusi pašmāju grupa “Crazy Dolls”. Dziesmai tapis arī teksta video, ko grupa aicina aplūkot un, protams, dziedāt līdzi, nekautrējoties izmantot buramvārdus “Tirlī Bū, Tirlī Bā”.

Grupas dalībnieki stāsta: “Dziesmā stāstīts par kādu varoni, kuram ir ļoti svarīgi kļūt populāram. Apgūstot ātrās popularitātes pamatus, viņš tos pielieto, un rezultāts ir tāds, kāds ir… “Tirlī Bū, Tirlī Bā” ir kā ātrās popularitātes buramvārdi, kas kādam arī palīdz.” Dziesma neapšaubāmi veidota pēc labākajām “Crazy Dolls” tradīcijām, kas balstītas uz mažoru un vieglu ironiju.

Jaunā singla video versiju veidojis grupas “Crazy Dolls” ģitārists Jānis Misevičs. “Ja dziesma ir par iedomām un fantāzijām, tad arī video versijā grupas dalībnieki, izmantojot mūsdienu tehnoloģijas, nonākuši dažādās izdomātās pasaulēs,” atklāj Jānis.

“Crazy Dolls” atgādina: “Mažorā būvēta mūzika vairo pozitīvismu, vēlmi smaidīt un priecāties, kā arī uzlabo dzīves kvalitāti kopumā, ļaujot ikdienu saredzēt daudz košākās krāsas.”

Grupa “Crazy Dolls” izveidota deviņdesmito gadu vidū, un par tās repertuāru atbild Midis un Mārtiņš Poļakovskis. Albums “No visa galva griežas” novērtēts ar Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons 2019”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu