"Tie bezatbildīgie tēvi ir jāliek pie vietas!" Vasiļevska publiski vēršas pret bijušo vīru (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere un uzņēmēja Katrīne Vasiļevska sociālajos tīklos publiski vērsusies pret bijušo vīru un meitu tēvu hokejistu Kasparu Saulieti. 

Vasiļevska, kura šobrīd atrodas Turcijā ar vīru Pēteri Vasiļevski un viņas meitām no iepriekšējās laulības, vietnē "Instagram" dalījusies ar vairākiem īsajiem stāstiņiem, kur runā par bērnu uzturlīdzekļiem. 

"Kad mūsu tēvs kaut kur parādīsies? Tā arī vasarā neparādījās..." "Instagram" īsajos stāstiņos apgalvo Vasiļevska, runājot par bijušo vīru. 

"Es nekad neko neesmu [no viņa] prasījusi. Līdzko es esmu pateikusi, ka bērniem arī vajag ēst, tad tās attiecības vienmēr bojājas. Tas ir briesmīgi, ka vīrietis vispār neinteresējas, vai bērnam kaut kas netrūkst," saka Vasiļevska un uzsver: 

"Tie bezatbildīgie tēvi ir jāliek pie vietas!"

Vasiļevska atminas laiku, kad notika abu šķiršanās, un saka, ka tolaik ieslēgusi "turbo režīmu", lai uzturētu  bērnus. "Es sapratu, ka gribu dot saviem bērniem labāko. A tēvaiņi uzskata, ka 186 eiro - tas ir tas, kas pienākas tam bērnam."

Vasiļevska liek noprast, ka bijušais vīrs vairāk par valstī minimālo uzturlīdzekļu apmēru, kas no 2023. gada ir 186 eiro (bērniem vecumā no 7 līdz 18 gadiem), nemaksāšot.

Tomēr nav īsti skaidrs, vai un cik daudz viņš ir vai nav maksājis par bērnu uzturēšanu. 

Vasiļevska atklāj, ka par to publiski nolēmusi stāstīt pēc tam, kad viņa it kā esot "uzlikta uz [Saulieša] parādu". 

"Meitenes, uzmanieties no tiem tēviņiem! Ja viņiem ir bērni, vispirms noskaidrojiet, vai viņi par tiem bērniem rūpējas, un tikai tad sāciet ar viņiem satikties. Domājiet par sevi un saviem bērniem! Ja naudas pietiek tusiņiem, gan jau pietiek arī šie minimālie alimenti, ko samaksāt," uzskata Vasiļevska.

Pats Saulietis nav publiski komentējis bijušās sievas izteikumus, vien savos sociālajos tīklos dalījies ar ierakstu, kur pievienojis mirkļbirku: #pārmērīganesertificētuuzturabagātinātājulietošananodaraneatgriezeniskukaitējumujūsusmadzenēm, it kā šķietami atsaucoties uz Vasiļevskas pārstāvēto uzņēmumu. 

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu