Latvijas slavenākais sieviešu pārītis medusmēnesī saskāries ar drošības riskiem (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sendija un Danute
Sendija un Danute Foto: publicitātes

Latvijas fitnesa treneres un satura veidotājas Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme, kuras nesen nosvinēja kāzas, nu devušās medusmēnesī. Tiesa, tas iesācies visai dramatiski. 

Kā liecina Sendijas publiskotie "Instagram" stāstiņi, jaunais pāris mērojis tālu ceļu no Rīgas uz Dienvidāfrikas galvaspilsētu Keiptaunu. 

Lai arī Keiptauna ir ļoti skaista pilsēta, tā ir arī ļoti nedroša. 

"Esam satikušas divus cilvēkus, kuri abi saka - lūdzu, turiet somas, telefonu nerādām," saviem sekotājiem atklāj Sendija. "Mūsu viesnīcā ir restes, elektriskais žogs un apsargs ar steku."

Vietējie pat iesaka no viesnīcas uz vietējo veikalu, kas atrodas vien septiņu minūšu gājienā, doties ar taksi. "Keiptauna ir tieši tik nedroša, ka, ejot septiņas minūtes kājām, ar tevi var kaut kas notikt," saka Sendija.

"Droši ir tikai pludmalēs, mašīnās vai klintīs," atklāj viņa. "Mēs nekur nevaram aiziet, jo pastāv liela iespēja - vai nu mūs apzags, vai nebūs droši."

"Medusmēnesis ir pārvērties par "hardcore" mēnesi," tā Sendija. 

Kā liecina Ārlietu ministrijas mājaslapā publiskotā informācija, ņemot vērā augsto noziedzības līmeni valstī, tostarp tūristu izsekošanu, aplaupīšanu, nogalināšanu un seksuāla rakstura uzbrukumus, Ārlietu ministrija iesaka saglabāt piesardzību ceļojuma laikā Dienvidāfrikā, it īpaši vietās, kur pulcējas daudz cilvēku, tostarp ievērojamu tūrisma apskates objektu tuvumā. Ārlietu ministrija iesaka sekot jaunākajai informācijai plašsaziņas līdzekļos un ievērot vietējās policijas un drošības iestāžu darbinieku norādījumus.

Jau ziņots, ka Sendija un Danute nosvinēja kāzas šā gada 16. septembrī. Savukārt jau 18. septembrī abas dāmas ieradās Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā, kur oficiāli salaulājās, jo Latvijā neatzīst viendzimuma laulības.

Jau ziņots, ka Sendija un Danute ir attiecībās sešus gadus. "Sākumā bijām labākās draudzenes. Tad pamazām sākām viena otrai pakārtoties. Līdz jūtas pārņēma veselo saprātu, un konstatējām, ka bez otras nevaram dzīvot," reiz sacīja Sendija.

Iepriekš viņas bijušas attiecībās ar vīriešiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu