Zināms seriāla "Eiforija" zvaigznes Klauda nāves cēlonis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

31. jūlijā 25 gadu vecumā mūžībā devās tīņu seriāla "Eiforija" (Euphoria) aktieris Anguss Klauds. Nu publiskots viņa nāves cēlonis. 

Kā vēsta "Associated Press", Klauds miris pēc fentanila, kokaīna un citu vielu sajaukuma pārdozēšanas.

Noskaidrotais nāves iemesls apzīmēts kā "akūta intoksikācija", ko izraisījis metamfetamīna, kokaīna, fentanila un benzodiapezīnu efektu sajaukums. Apstiprināts, ka pārdozēšana bijusi nejauša. 

Kā ziņots iepriekš, aktieris 31. jūlijā tika atrasts miris savu vecāku mājās. Viņa ģimenes locekļi iepriekš minēja, ka Klaudam sevišķi smags trieciens bijusi tēva nāve. 

"Ar visdziļākajām skumjām mums šodien nācās atvadīties no vienas neaizmirstamas personības. Kā māksliniekam, draugam, brālim un dēlam Angusam bija īpaša vieta mūsu sirdīs.

Pagājušajā nedēļā viņš apglabāja savu tēvu, šonedēļ mēs apglabāsim viņu.

Vienīgais mierinājums palicējiem ir tas, ka Anguss tagad atkal ir kopā ar tēvu, kurš bija viņa labākais draugs.

Anguss atklāti runāja par savu cīņu ar depresiju, un mēs ceram, ka viņa aiziešana būs atgādinājums citiem, ka viņi nav vieni un nevajadzētu cīnīties ar to klusumā," rakstīja Klauda ģimene.

Seriāls "Eiforija" saņēmis virkni balvu un nomināciju - lielākoties par tām varēja pateikties filmas skaņu celiņam ("Guild of Music Supervisors", "Primetime Creative Arts Emmy", "Hollywood Music in Media" balvas) un, protams, galvenās lomas atveidotājai Zendajai (Zendaya), kuras transformāciju no iepriekšējo gadu jaukās "Disneja" studijas meitenes uz rūdītu mazgadīgu narkomāni augstu novērtēja gan publika ("People’s Choice Award"), gan kritiķi ("Primetime Emmy"). 

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis - 67222922 vai 27722292.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu