Cipstu nomaina Rešetins: iepazīsties ar jaunā seriāla "No naida līdz mīlestībai" komandu!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

28. septembrī pie skatītājiem nonāks jauns pašmāju seriāls “No naida līdz mīlestībai”. Iepazīsties ar seriāla komandu!

Seriāla centrā ir stipra un ietekmīga viesnīcas īpašniece Aurēlija (Kristīne Nevarauska-Atkočūne), kuras spēks slēpjas sievišķībā un cilvēcībā. Sieviete savā dzīvē ir apdedzinājusies ar pirmo mīlestību, kas viņu atstāja vienu ar mazu bērnu uz rokām, tāpēc šobrīd viņa ir gatava precēties, vadoties pēc saprāta balss, izslēdzot emocijas un sirdi.

Aurēlijas topošais līgavainis ir viņas skolas laiku draugs un viesnīcas līdzīpašnieks Teodors (Intars Rešetins). Stāsta sākums un gatavošanās kāzām ir kā pasaka, taču tas var izgaist, jo viens skatiens, viena kaislīga nakts kopā ar izbijušo sportistu Uldi (Andri Buli) liks Aurēlijai no jauna noticēt mīlestībai un patiesai kaislei.

Sirdsapziņas mocīta un attiecību līkloču nogurusi, sieviete atbalstu meklēs pie savām draudzenēm un meitas. Vai topošais līgavainis Teodors spēs piedot un atrast ceļu atpakaļ pie Aurēlijas? Un vai abu savstarpējās attiecības ietekmēs viesnīcas darbību?

50 sēriju garumā piedzīvosim īstas kaislības, ģimenes savstarpējās attiecības un sevis meklējumus brīdī, kad šķietami ierastā pasaule sabrūk. Skatītāji varēs sekot līdzi sievietes ceļam uz laimīgāku dzīvi, izvēloties starp pienākumu, atbildību vai mīlestību, beigās uzdodot sev jautājumu – kas ir patiesa mīlestība?

Iepriekš bija paredzēts, ka šo seriālu veidos režisors Uldis Cipsts. Nu par “No naida līdz mīlestībai” režisoru kļuvis Intars Rešetins, kurš jau vairākkārt sevi pierādījis kā veiksmīgu pašmāju teātra un televīzijas režisoru, un šajā seriālā atveidos arī vienu no galvenajām lomām. Savukārt seriāla tituldziesmas “Pāri” autors ir dziedātājs, trompetists un dziesmu autors Ivo Grīsniņš-Grīslis, kas dziesmu komponējis ciešā sadarbībā ar režisoru. 

Galvenajās lomās: Kristīne Nevarauska-Atkočūne, Intars Rešetins, Andris Bulis, Māra Mennika, Inga Alsiņa, Imants Strads, Elīna Vāne, Lelde Dreimane, Madlēna Valdberga u.c. 

Seriāls ir skatāms Tet TV+, bet televīzijas skatītājiem tas būs pieejams no nākamā gada sākuma, kanālā STV Pirmā!.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu