Nikolajs Puzikovs atradis sievas kandidāti (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātājs Nikolajs Puzikovs
Dziedātājs Nikolajs Puzikovs Foto: Ieva Makare/LETA

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāj, ka saticis kādu īpašu cilvēku. 

Puzikovs nereti tiek dēvēts par meiteņu mīluli, taču attiecību ziņā viņš ir ir ļoti izvēlīgs, bieži vien tās arī slēpjot no svešām acīm. Sarunu raidījumā “Pasaki to skaļi” Nikolajs min iemeslu, kāpēc publiski nepaziņo par savām attiecībām.

“Attiecības vispār nevajadzētu publiski nevienam rādīt. Man pieredze rāda, ka ir ļaunas acis arī, kas tev nenovēl visu to labāko. Es cenšos savas attiecības publiski nevienam nerādīt. Varu šobrīd pačukstēt, ka satiekos ar kādu, bet es nevēlos to publiski rādīt,” atklāj Puzikovs.

Par savu otro pusīti viņš plašāk un konkrētāk nevēlas runāt, tikai min, ka ar šo sievieti spēj iztēloties savu nākotni. “To enerģiju var tikai sajust. Viņa ir cilvēks, kam patīk bērni un dzīvnieki. Es skatos uz sievieti kā uz perspektīvu, uz nākotni. Un galvenais, ka viņa nesmēķē!"

Jau ziņots, ka Puzikovs laimi mīlestībā izmēģinājis arī šovā "Mīla kemperī".

Pēdējā laikā dziedošo policistu vajā nedienas - viņš apsūdzēts pēc Krimināllikuma 329. panta, proti par tādu neizpaužamu ziņu, kas nav konfidenciāla, slepena vai sevišķi slepena informācija, izpaušanu, ja to izdarījusi valsts amatpersona, kura bijusi brīdināta par ziņu neizpaušanu vai kura saskaņā ar likumu ir atbildīga par ziņu glabāšanu.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu