Liels parāds un atslēgts ūdens: Zutis un Pakalne sakašķējas ar mājas saimnieci (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis un Elīna Pakalne
Kristaps Zutis un Elīna Pakalne Foto: publicitātes

Bokseris Kristaps Zutis un influencere Elīna Pakalne, kuri ar saviem trim suņiem mitinājās mājā Pierīgā, sanīdušies ar tās saimnieci. 

Kā žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj mājas saimniece Vineta, viņa noslēgusi telpu nomas līgumu ar Pakalnes dibināto firmu SIA B Team Production, kas ir spēkā līdz 2023. gada 15. novembrim. Taču 20. septembrī viņa no Elīnas saņēmusi ziņu, ka viņa vairs nevar atļauties nomāt šo māju, jo radušās problēmas ar uzņēmuma uzturēšanu, un līdz 1. oktobrim viņa grasās to atbrīvot.

Saimniece apgalvo, ka nomnieki "visu laiku kavējuši maksājumus", un nu parāds tuvojoties 2000 eiro. 

Par rēķinu nemaksāšanu viņa atslēgusi ūdeni. "Ja kompānija, ar kuru noslēgts telpu nomas līgums, tiks likvidēta, tad šo naudu vispār nevarēšu dabūt. Tāpēc vienīgais, ko varēju darīt, bija – atslēgt ūdeni," žurnālam saka Vineta.

Saimniece arī uzskata, ka nomnieki neesot gana labi rūpējušies par viņas īpašumu.

Savukārt Zutis apgalvo, ka saimniece laikus brīdināta par naudas problēmām un par saimnieces rīcību atslēgt ūdeni Elīna vērsusies policijā. 

Tāpat Zutis uzsver, ka nav samaksāta noma tikai par septembri, un tā esot 1097 eiro plus komunālie. Esot iemaksāta arī drošības nauda.

Zutis atklāj, ka jau iepriekš konfliktējis ar saimnieci, kad viņam esot bijis jānovērš viņas mājas trūkumi, kas nav radušies nomnieku vainas dēļ. 

Jau ziņots, ka Elīna un Kristaps sāka kopdzīvi šajā mājā pagājušā gada novembrī. Tolaik viņi filmējās šovā "Slavenības. Bez filtra". Abi saderinājās sezonas noslēgumā, taču jau augustā paziņoja, ka viņu ceļi ir šķīrušies. Tiesa, Elīnas pirkstā joprojām mirdz saderināšanās gredzens, lai gan viņa mājās uzturas viena ar abu suņiem. 

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 26. septembra numurā!

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu