Šefpavārs Elmārs Tannis pošas kāzām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Slavenais šefpavārs Elmārs Tannis, viesojoties rubrikā "Kad viņi satiekas", atklāja, ka bildinājis savu mīļoto sievieti un nākamā gada jūlijā gaidāmas varenas kāzas.

Tannis raidījuma vadītājam Andrim Bulim apstiprināja, ka bildinājis savu mīļoto sievieti Ilonu Liepiņu: "Es to izdarīju!"

Elmārs Tannis ar mīļoto iepazinies Līgatnē, satikšanās bijusi pavisam nejauša, taču starp abiem uzreiz radušās simpātijas. Pēc tam abi sazinājušies sociālajos tīklos, bet nejauši saspiedies video zvans telefonā attiecības paātrinājis līdz klātienes randiņiem.

Šobrīd abi gatavojas kāzām, un visgrūtākais esot izdomāt, ko aicināt uz dzīves svarīgo notikumu. "Kāzas būs samērā lielas, aptuveni 60 līdz 80 viesi. Pagaidām vēl neesam salikuši precīzu sarakstu. Ir tas viens mirklis, kurā jāsaprot, ko aicināt, ko ne, cik tālus radus vēlas. Mēs esam izdomājuši, ka šī ir mūsu kāzas un mēs neesam vairs divdesmitgadnieki. Man liekas, ka ir jāaicina tie cilvēki, kas ir iekšā tavā dzīvē," tā Tannis.

Par kāzu norises vietu Elmārs klusē, bet tā nebūšot Līgatnē, kur viņš šobrīd dzīvo, jo tāds esot bijis mīļotās noteikums: kāzas ir jāsvin citā skaistā vietā un Elmārs nedrīkstēs būt atbildīgais par virtuvi. Tam ir pavisam vienkāršs skaidrojums, viņa savu mīļoto vēlas pilnīgi sev un baudīt mirkli kopā.

Atgādinām, ka 2013. gadā izira Taņņā laulība ar savu trīs bērnu māti Ilzi. Abi bija precējušies 18 gadus.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu