"Artuss nesaprot, ka patiesībā nodara pāri savam bērnam." Daneviča par strīdu ar Kaimiņu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Artuss Kaimiņš un Dārta Daneviča
Artuss Kaimiņš un Dārta Daneviča Foto: LETA/TVNET kolāža

Starp aktrisi Dārtu Daneviču un bijušo Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu izcēlies strīds par viņu dēla pirmsskolas izglītības iestādes izvēli. Kaimiņš vērsās bāriņtiesā ar sūdzību, ka nepiekrīt Danevičas izraudzītajai, un tā lēma, ka dēla interesēs nav apmeklēt Dārtas noskatīto pirmsskolas izglītības iestādi. Nu aktrise sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" uzsver, ka ir sašutusi par bāriņtiesas lēmumu, bet nav gatava padoties.

Lūgta dalīties viedoklī par to, kāpēc bērna tēvs principiāli noraida bērna mātes izvēles attiecībā uz abu kopīgo bērnu, Dārta saka: "Man šķiet, ka tas ir labs apliecinājums tam, ka viņš to nedara rūpēs vai mūsu kopīgā bērna interesēs, bet to dara tāpēc, lai turpinātu un eskalētu konfliktu. Šis fakts ir konstatēts arī mūsu psiholoģiskajā izpētē, kur mūsu nozīmētā psiholoģe konstatēja, ka pie katras izdevības tiek uzturēts un eskalēts konflikts.

Es uzskatu, ka viņš neredz bērnu, bet tikai mani, un viņš vēlas ieriebt tikai man, un viņš nesaprot, ka patiesībā viņš nodara pāri savam bērnam. Manuprāt, viņš līdz tam nav nonācis.

Kāpēc es šo stāstu - es nevēlos ķidāt Artusu, tā ir viņa problēma un viņa motīvi, mani vairāk interesē bāriņtiesa, kura pieņem absurdus lēmumus, pamatojoties uz vēl absurdākiem argumentiem. Saprotiet mani pareizi, bāriņtiesai būtu jābūt kompetentai iestādei, kurai būtu jāstrādā bērna interesēs."

Pēdējā labā un vērtīgā komunikācija man ir bijusi ar tiesībsargu, kurš man devis praktiskus un vērtīgus padomus, kā man rīkoties." Arī šajā situācijā Dārta vērsusies pie tiesībsarga, lūdzot izskatīt viņas iesniegumu un izskatīt bāriņtiesas darbu. Uz to joprojām gaida atbildi.

Pilnu interviju par strīdu, abu attiecībām un Dārtas atklājumiem lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik"!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu