*NSYNC pēc 20 gadu pārtraukuma izdod jaunu dziesmu “Better Place”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Luca Venter

Amerikāņu grupa *NSYNC izdod savu pirmo kopīgo dziesmu “Better Place”, kas ir iekļauta gaidāmās filmas “Troļļi 3” skaņu celiņā. Filma kinoekrānos skatāma no 20.oktobra.

Vairākkārtējais dažādu mūzikas apbalvojumu laureāts, mūziķis Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) atgriežas kā skaņu celiņa mūzikas producents līdzās Grammy godalgotajam producentam un dziesmu autoram Maikam Elizondo (Mike Elizondo).

Timberleiks piedalījies un palīdzējis rakstīt arī citas dziesmas filmai “Troļļi 3”, ko izpilda gan aktieri, gan daži no mūsdienu labākajiem māksliniekiem, tostarp Kids Kudi (Kid Cudi), Kamilla Kabello (Camila Cabello), Trojs Sivāns (Troye Sivan), Anna Kendrika (Anna Kendrick) un citi. Filmas skaņu celiņu veido 14 jaunas dziesmas, kas saglabā “Troļļiem” raksturīgo psihedēlisko jautrību un košumu.

“Troļļi 3” skaņu celiņš seko oriģinālajam franšīzes skaņu celiņiem, kurā bija iekļauta dziesma “The Other Side”, ko izpildīja Džastins Timberleiks un SZA. Dziesma saņēma Amerikas Mūzikas balvas nomināciju kategorijā “Labākais skaņu celiņš”. Filmas pirmajā daļā “Troļļi” tika iekļauta ļoti veiksmīgā dziesma “CAN’T STOP THE FEELING!”, kas kļuva par 2016.gada vispārdotāko dziesmu un debitēja 1. vietā Billboard’s Hot 100 topā, ieguva Grammy balvu kategorijā “Labākā dziesma vizuālajiem medijiem” un vairākas nominācijas, tostarp Amerikas Kinoakadēmijas balvu, Zelta globusa balvu un daudzas citas.

Leģendārā amerikāņu puišu pop-grupa *NSYNC tika izveidota 1995.gadā Orlando, Floridā. Tās sastāvā ir Džastins Timberleiks, Dž. K. Časss (JC Chasez), Kriss Kirkpatriks (Chris Kirkpatrick), Džoijs Fatons (Joey Fatone) un Lenss Bass (Lance Bass). Viņi kļuva slaveni deviņdesmito gadu beigās ar vairākiem platīna 1. vietas albumiem, piemēram, “No Strings Attached” un “Celebrity”, kā arī hiti, tostarp “Bye Bye Bye”, kas 2000. gadā un vēlāk tajā pašā gadā bija desmit nedēļas topa Pop AirPlay augšgalā, “It’s Gonna Be Me” topā pavadīja piecas nedēļas.

*NSYNC pie savas zvaigznes Holivudas slavas alejā 2018. gadā
*NSYNC pie savas zvaigznes Holivudas slavas alejā 2018. gadā Foto: Shutterstock

Pārdevusi vairāk nekā 80 miljonu ierakstu, grupa ieguvusi trīs Amerikas Mūzikas balvas, piecas “Billboard” mūzikas balvas un septiņas MTV Video mūzikas balvas. *NSYNC, kas pazīstama ar saviem elektrizējošajiem priekšnesumiem un harmonisko vokālu, atstājusi neizdzēšamas pēdas mūzikas industrijā un popkultūrā, nostiprinot savu vietu kā viena no visu laiku ikoniskākajām zēnu grupām jeb boibendiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu