Pēc vairāku mēnešu atsaluma beidzot satiekas laulātie Bruka un Krūmiņš (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Influencere Jana Bruka (Yana Bruk) pēc vairāku mēnešu pārtraukuma beidzot satikusi vīru, bijušo militāristu Dāvidu Krūmiņu, lai beidzot kopīgi rastu veidu, kā oficiāli šķirt savu laulību. Laulības šķiršanu pamatīgi apgrūtina fakts, ka tā ir noslēgta ārzemēs un abi iesaistītie ir aizņemti ar ikdienas darbiem.

Jana un Dāvids iepazinās mīlas šovā “Mīla kemperī”, kurā arī uzvarēja un devās uz Lasvegasu, lai apprecētos. Laulība nebija ilga: šajā pavasarī pāris paziņoja, ka attiecības vēlas pārtraukt. Jana visas vasaras garumā dziedēja savu salauzto sirdi, apmeklējot dažādus speciālistus, šobrīd viņa ir gatava atvadīties no Dāvida pavisam un šķirt laulību arī oficiāli, taču tas nebūt nav tik viegli.

Pāris pēc vairāku mēnešu atsvešināšanās beidzot tiekas klātienē, lai noskaidrotu, kādi būs turpmākie soļi, lai oficiāli abi būtu brīvi cilvēki. Dāvids par laulības šķiršanu runā izvairīgi, jo līdz šim viņam nebija laika par to domāt.

“Es nezinu, kā jūtos, man nav laika par to aizdomāties. Es strādāju 24/7 un esmu visu laiku prom. Man nav daudz laika domāt!”

Sarunas laikā Dāvids min, ka līdz pat februārim būs ārpus Latvijas, tāpēc klātienē šķiršanās process nebūs iespējams.

Tāpat viņš prāto, ka ātrākais veids, kā atrisināt šo lietu, varētu būt oficiāli salaulāties Latvijā un uzreiz izšķirties. 

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu