Ivo Grīsniņš Grīslis strādā pie trešā albuma un iepazīstina ar tituldziesmu seriālam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivo Grīsniņš Grīslis
Ivo Grīsniņš Grīslis Foto: Lauris Vīksne

Dziedātājs Ivo Grīsniņš Grīslis izdod jaunu melanholisku skaņdarbu, kas dzirdams arī kā tituldziesma seriālam “No naida līdz mīlestībai”, kura režisors ir Intars Rešetins.

Režisors Intars Rešetins kolēģa veikumu vērtē šādi: “Man patīk, kā Ivo radītā mūzika ataino jūtu dabu, tā ir ļoti niansēta un reizē plaša.”

Mūzikas un teksta autors Ivo Grīsniņš Grīslis iepazīstina: “Šī dziesma ir diezgan personīga, jo tā stāsta par to kā redzu mīlestību un tās nebeidzamo mainīgumu. Šis stāsts nav par strauju un tikko dzimušu attiecību dzirksti, bet gan par gadu gaitā nobriedušu un pārbaudītu vērtību kopumu pie kā pieturos. Dziesma stāsta par attiecību līkločiem, kurus ikdienā piedzīvojam mēs visi!” 

Ar šo dziesmu mūziķis iezīmē sava trešā albuma veidošanas aizsākšanu.

Dziesmu aranžēja un producēja Ivo skatuves kolēģi un domubiedri Jānis Zvirgzdiņš un Ingars Viļums, kurš piebilst: “Man prieks par šo gadu gaitā noslīpēto sadarbību, kas arī šoreiz izdevās lieliska! Esam atraduši plašu un pasaulīgu skanējumu šai dziesmai!”

Seriāla "No naida līdz mīlestībai" galveno tēlu atveidotāji ir Kristīne Nevarauska, Andris Bulis un Intars Rešetins. Iestudējums stāstīs par sievišķīgu, neatkarīgu un pašpārliecinātu viesnīcas īpašnieci Aurēliju, kuras viens liktenīgs solis radīs kaislību un emociju virpuli, ieraujot apkārt esošos. Paralēli mīlestības līnijai skatītājiem varēs sekot līdzi stiprai draudzeņu saiknei, kura spēj iedvesmot uzdrīkstēties būt pašai un sekot sirdij. Taču galu galā jautājums ir viens – kas notiek ar sievieti, kad kaislība salauž dzīvi, bet mīlestība to atjauno.

Seriāls skatāms izklaides platformā Tet TV+.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu