Reperis 50 Cent Rīgā ieradīsies 170 cilvēku pavadībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Reperis 50 Cent Rīgā ieradīsies 170 cilvēku pavadībā
Reperis 50 Cent Rīgā ieradīsies 170 cilvēku pavadībā Foto: Publicitātes foto

50 Cent un divi gandrīz pilnībā izpārdoti koncerti "Arēnā Rīga" jau pats par sevi ir Latvijā nebijis notikums. Šobrīd zināms, ka arī tehniskais nodrošinājums pārspēs visu iepriekš redzēto Rīgā. 170 cilvēku pavadošais sastāvs, 20 smagie kravas auto, 14 tūres autobusi un papildus vairāk kā 100 cilvēku palīgu komanda uz vietas Rīgā nodrošinās šī koncerta tehnisko uzbūvi, lai jau 9. un 10. oktobrī "Arēnā Rīga" atvestu iespaidīgāko hiphopa koncertu, kāds pie mums piedzīvots. 

50 Cent svin “The Final Lap 2023” tūri ar 95 koncertiem 24 valstīs. Tos raksturo vizuāli krāšņs skatuves dizains ar lieliem LED ekrāniem, pirotehnikas elementiem, konfeti salūtiem un dejotājiem, kas izskanēs kopā ar visu laiku leģendārākajiem hiphopa hitiem.

Kā jau ziņots, koncertus Rīgā iesildīs "repa krusttēvs" Busta Rhymes. Mūzikas kritiķi neskopojas ar izcilām koncerta atsauksmēm: “50 Cent izpildījums bija elektrisks, un viņš spēja pierādīt, kāpēc viņš ir viens no visu laiku izcilākajiem reperiem uz pasaules,” raksta izdevums Utah Concert Review. Pats 50 Cent par koncerttūri nosaka īsi: “Ja darām, tad ar vērienu.”

Šodien 50 Cent atskatās uz iespaidīgu karjeru gan kā mūziķis, gan kā aktieris, gan producents un uzņēmējs. Viņš ir atzīts par ietekmīgāko hiphopa industrijas mākslinieku un mūzikas ierakstu tops Billboard ierindojis viņu kā trešo labāko reperi pasaulē aiz Eminema un Nellija (Nelly).

Pēdējās biļetes uz koncertu šobrīd pieejamas “Biļešu servisa” tīklā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu