Katrīna Dimanta uzmirdz veselīga dzīvesveida šovā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

13. oktobrī pie skatītājiem nonāks veselīgā dzīvesveida raidījuma “Ēd. Kusties. Baudi” jaunā sezona, kurā piedalīsies arī dziedātāja Katrīna Dimanta. 

Tas izaicinās astoņus dalībniekus mesties iekšā divarpus mēnešus ilgā piedzīvojumā pretim labākai sevis versijai. Ik uz soļa dalībniekus motivēs un atbalstīs uztura un fitnesa trenere Madara Meiere. Šajā sezonā viņa talkā aicinājusi pašaizsardzības un kikboksa treneri Henriju Verzi, kuram pēc stingrāka un motivējoša vārda kabatā nebūs jāmeklē.

Pirms pārvērtību sākšanas Madara apciemos katru dalībnieku, lai izpētītu esošo dzīvesstilu, ēdienkarti, sportisko aktivitāšu daudzumu un pat lai ielūkotos ledusskapī un atrastu visus no acīm noslēptos našķus. Tāpat tiks pierakstīts dalībnieka svars un citi parametri. Pretstatā aizvadītajai sezonai šogad tiks novērtēts arī dalībnieku fiziskais stāvoklis – Madara ar dalībniekiem dosies uz stadionu pie Henrija, lai ar vienkāršu fizisko uzdevumu palīdzību noteiktu, vai dalībnieki spēj izpildīt visvienkāršākās, ikdienas dzīvē nepieciešamās fiziskās darbības. Saprotot katra dalībnieka specifiskās vajadzības un izvirzītos mērķus, tiks izstrādāta viņam pielāgota programma.

Atkarībā no dalībnieku fiziskās sagatavotības, psiholoģiskās noturības un katra rakstura īpašībām, viņu ceļš un tajā sastaptie šķēršļi atšķirsies.

Kādam grūtāk būs uzsākt, kādam “salūšana” draudēs pēcāk, vēl citam visgrūtākais šķitīs atteikšanās no ierastās ēdienkartes, bet kādam tieši skriešana būs vājā vieta. Tomēr, neatkarīgi no individuālajām niansēm, visi dalībnieki kopā ar Madaru mācīsies pagatavot dažādu recepšu veselīgākas alternatīvas, dosies uz sporta zāli, dokumentēs savas emocijas un pārdomas video dienasgrāmatās.

Šajā sezonā katram dalībniekam tiks organizēts arī viņam piemeklēts piedzīvojums, lai uzsvērtu kādu viņa personības šķautni, kas apgrūtina ceļu pretim veselīgākai ikdienai. Vai tas būtu pacietības trūkums, kuru akcentēs ar boulderinga jeb klinšu kāpšanas nodarbību palīdzību, vai līdzsvara meklējumi izbraucienā ar Māri Neikšānu rallija mašīnā, vai arī atbrīvošanās un socializēšanās kopīgā improvizācijas meistarklasē ar “Četriem brāļiem”.

Savu pārvērtību beigās dalībniekiem nāksies satikt Henriju vēlreiz, šoreiz jau speciālā, viņiem pielāgotā šķēršļu trasē, lai vēlreiz stātos pretī sev un pierādītu, ka viņu spējas ir augušas un tas, par ko pat iedomāties pirms 2,5 mēnešiem nevarēja, tagad ir izdarāms pat ar smaidu. Pēc tam dalībnieki vēlreiz svērsies un nomērīsies, tā pārbaudot, kāds ir bijis progress šo mēnešu laikā. Tomēr dalībniekiem tiks atkal atgādināts, ka nevis sev nospraustajos ciparos slēpjas laimes formula, bet gan veselīgākā un dzīvespriecīgākā sevis versijā, mudinot dalībniekus neapstāties pie sasniegtā pēc šova beigām.

Skaties pārvērtību raidījumu “Ēd. Kusties. Baudi” no 13. oktobra piektdienās pulksten 18.10 kanālā TV3 un iedvesmojies veselīgākam dzīvesveidam!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu