Kristaps Tālbergs atklāj, vai izjūt sekas pēc zibens spēriena

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Pasākuma vadītājs Kristaps Tālbergs
Pasākuma vadītājs Kristaps Tālbergs Foto: Zane Bitere/LETA

"Radio TEV" ētera personība Kristaps Tālbergs šovasar negaisa laikā saņēma zibens triecienu. Nu viņš atklāj, vai izjūt notikušā sekas.  

Sarunā ar "Kas Jauns" Tālbergs smej, ka īpašās spējas nav sevī pēc šī negadījuma novērojis, bet to jau laiks rādīs: "Varbūt pēc šī gadījuma vēl precīzākas būs izteiktās laika prognozes, vēl tikai gaidu savas superspējas, par kurām ikviens cenšas pajautāt." 

"Pēc šī atgadījuma ar veselību viss ir kārtībā. Pēc piedzīvotā diennakti uzturējos slimnīcā. Gan no mediķiem, gan saviem sekotājiem sociālajos tīklos esmu dzirdējis informāciju, ka šādas elektrības izlādes nevajag uzskatīt par vienkāršu lietu, ir vērts sevi kādu laiku novērot, it īpaši, ja tas ir bijis kāds elektrības trieciens pa visu ķermeni. Sirds mums ir ļoti svarīga, un elektrības triecieni var būt ļoti kaitīgi, pat letāli, var veidoties sirds aritmija. Tāpēc - pat ja šķiet, ka viss ir ļoti labi, ir vērts aizbraukt uz slimnīcu un uztaisīt analīzes, lai mediķi apstiprina, ka viss ir kārtībā," uzsver laika ziņu moderators.

Jau ziņots, ka radio personība 18. augustā negaisa laikā, vadot kādu pasākumu, saņēma zibens triecienu caur mikrofonu, pēc kā pārlaida nakti slimnīcā.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 3. oktobra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu