"Slavenības uz oglēm" cenšas noskaidrot, vai Markus Riva šogad piedalīsies "Supernovā" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudis? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar dziedātāju un raidījumu vadītāju Marku Rivu gatavosim vegāniskās kesadiljas un mēģināsim noskaidrot, vai populārais dziedātājs nav atmetis domu piedalīties "Supernovā".

Kesadiljas ir īsts komforta ēdiens, kas ļoti piestāv rudenim – sātīgs, vienkāršs un garšu pārpilns. Markus un Ieva gatavošanai izmantoja tortiljas, pupiņas, dārzeņus, laimu, zaļumus, tako garšvielu maisījumu un vegānisko sieru. 

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA

Vispirms pannā tika apcepti dārzeņi ar pupiņām un garšvielām, pievienojot arī laima sulu un miziņu, tad visi labumi tika salikti uz tortiljām, neaizmirstot arī par dāsnu siera kārtu. Tad atlika tikai tās pārlocīt uz pusēm, likt uz "Tefal" grila un cept, līdz siers ir izkusis un tortiljas ieguvušas zeltaini brūnu svītriņu “iedegumu”.

Foto: Jānis Škapars/ TVNET GRUPA

Šeit atradīsi gardo vegānisko kesadilju recepti, bet, lai uzzinātu, kā Markum veicās virtuvē, kāda ir viņa saistība ar basketbolu, kādi mīļākie latviešu virtuves ēdieni un kā Markus reaģēja uz Ievas jautājumu par piedalīšanos šī gada "Supernovā", noskaties video!

Foto: Markus Riva gatavo vegāniskās kesadiljas

Raidījums tapis sadarbībā ar "Betsafe Sports".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu