Bekhemi pirmo reizi runā par futbolista varbūtējo dēku

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Oktobra sākumā klajā nācis dokumentālais seriāls par futbola leģendu Deividu Bekhemu. Tajā tiek apspriestas arī viņa attiecības ar modes dizaineri un bijušo "Spice Girls" dalībnieki Viktoriju Bekhemu. 

Bekhema seriālā atklāti runā par vīra iespējamo romānu ar modeli Rebeku Lūsu, raksturojot to kā viņu laulības "grūtāko periodu".

Pāris jau iepriekš noliedza apgalvojumus, ka viņam 2003. gadā, spēlējot Madrides "Real", būtu bijis romāns.

"Tas mums bija grūtākais periods, jo šķita, ka pasaule ir pret mums," jaunajā seriālā saka Bekhema. 

"Ja pavisam godīgi, mēs bijām viens pret otru."

Pāris gan neapspriež notikušā detaļas.

Taču Bekhema atklāj: "Ziniet, līdz Madridei dažreiz šķita, ka mēs esam pret visiem citiem. Mēs bijām kopā, bijām saistīti, mēs bijām viens otram. Bet, kad bijām Spānijā, arī nebija īsti sajūta, ka mēs būtu viens otram. Un tas ir skumji."

"Es pat nevaru jums stāstīt, cik grūti tas bija un kā tas mani ietekmēja," tā Bekhema.

Runājot par preses uzmanību, kad viņa un bērni pārcēlās pie vīra uz Spāniju, viņa piebilda: "Tas bija murgs. No brīža, kad atvērām presi, atradāmies automašīnā un visur, kur mēs devāmies, mums sekoja. Tas bija absolūts cirks - tas ir patiešām izklaidējoši, kad cirks ierodas pilsētā, vai ne? Ja vien jūs neesat tajā cirkā."

"Ja godīgi, es toreiz biju visnelaimīgākā, kāda jebkad esmu bijusi."

Savukārt bijušais Anglijas un Mančestras "United" pussargs - tagad Maiami "Inter" īpašnieks – runāja par to, kā spekulācijas par viņa ārlaulības sakariem ietekmēja viņu un viņa ģimeni.

"Bija daži šausminoši stāsti, ar kuriem bija grūti tikt galā," viņš teica. "Šī bija pirmā reize, kad uz mani un Viktoriju mūsu laulībā tika izdarīts šāds spiediens. Es domāju, ka mēs abi tobrīd jutām, ka nevis zaudējam viens otru, bet slīkstam."

Viņš piebilda: "Es nezinu, kā mēs tam tikām cauri, godīgi sakot."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu