Izjukusi mūziķa Mika Dukura laulība (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātājs Miks Dukurs savos sociālajos tīklos paziņojis par šķiršanos no sievas un divu bērnu mātes Lauras Dukures. 

Dukurs vietnē "Instagram" dalījies ar jaunu dziesmu, kurai pievienojis aprakstu.

"Man šķiet, ka dziesma ieguvusi otro elpu, citu jaudu, jo tās vēstījumu tā pa īstam sajutu tikai tagad, kad piedzīvoju ļoti lielas pārmaiņas savā privātajā dzīvē. Nozīmīgs dzīves posms - laulība ar manu sievu ir noslēdzies. 11 skaisti gadi, divi superīgi bērni un daudz kopīgi izdzīvotu kāpumu un kritumu, taču mēs uztveram to, cik iespējams viegli un ir jāturpina kāpt! Sanāk krist, notīrām drēbes un turpinām ceļu jau citādi.

Joprojām kā draugi, kā mīloši vecāki saviem bērniem un atbalstot vienam otru.

Draugi, viss būs labi! Neviena šķiršanās nav viegla un paies laiks līdz apradīsim ar jauno realitāti, taču tikmēr apsolu savas sajūtas, kā vienmēr, izpaust ar mūzikas palīdzību..." raksta Dukurs.

Kā zināms, Miks un Laura reiz saskatījās kāpņu telpā, jo dzīvojuši viens otram kaimiņos. Viņi mija gredzenus 2012. gada septembrī. Abi ir vecāki dēlam Frenklinam un meitai Melānijai. 

Nesen Dukurs publiski atklāj, ka cīnās ar alkohola problēmu."Un es saprotu, ja es tā turpināšu, man nebūs ne dēla, ne meitas, ne sievas, ne mājas. Nekas īsti nebūs vairs," atklāts bija Miks. "Es vēlos nepazaudēt to, kā dēļ esmu laimīgs. Mana laime vienmēr ir bijusi ģimene, mājas."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu