FOTO Hiphopa fani drūzmējas uz repera 50 Cent koncertu Rīgā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Hiphopa fani drūzmējas uz repera 50 Cent koncertu Rīgā
Hiphopa fani drūzmējas uz repera 50 Cent koncertu Rīgā Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Pirmdien, 9. oktobrī, ar izpārdotu koncertu "Arēnā Rīga" uzstājas amerikāņu reperis 50 Cent. Kā novēroja TVNET, pie arēnas ieejas durvīm veidojas garas rindas. 


Kā informē pasākuma rīkotāji, ieeja apmeklētājiem tika atvērta no plkst. 18.00. Koncerta vakara sākums plkst. 19.30. Kā pirmais uzstājās Džeremaijs (Jeremih), pēc viņa seko Busta Rhymes un tad 50 Cent.

Jau ziņots, ka koncerts Rīgā notiks tūres "Teh Final Lap" laikā. Tūre sākās 21. jūlijā ASV un noslēgsies 12. novembrī Lielbritānijā, atzīmējot 20 gadus kopš "50 Cent" jeb īstajā vārdā Kērtisa Džeksona pirmā studijas ieraksta "Get Rich or Die Tryin'".

Pirmdien paredzētais "50 Cent" koncerts Rīgā ātri tika izpārdots, un tika panākta vienošanās par papildkoncerta rīkošanu otrdien, 10. oktobrī.

"50 Cent" ir pārdevis vairāk nekā 30 miljonus albumu visā pasaulē un ieguvis vairākas nozīmīgas balvas, tostarp "Grammy" balvu, "Primetime Emmy" balvu, trīspadsmit "Billboard" mūzikas balvas, sešas "World Music" balvas, trīs "American Music" balvas un četras "BET" balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu