Foto "SUPER!" Grupa "Singapūras satīns" ar jaudīgu pasākumu nosvin jaunā albuma iznākšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Justs Kravalis/TVNET GRUPA

Otrdien, 10. oktobrī, grupa "Singapūras satīns" laidusi klajā savu jauno - ceturto - albumu "SUPER". Apskati foto no prezentācijas ballītes!

"Esam ārkārtīgi pateicīgi, ka ir aizritējusi vēl viena vasara bez starpgadījumiem, un beidzot savu klausītāju un pārējo pasaules iedzīvotāju ausīm nododam albumu "SUPER". Albums tiek izdots 10. oktobrī, jo, mūsuprāt, šis albums ir 10 no 10, vienkārši super!" stāsta grupas pārstāvji.

"Kā vienmēr centāmies maksimāli visu pārmudrīt, tāpēc albums ir ierakstīts vismaz četrās studijās, aptuveni divās valstīs (Latvija un Somija), bet videoklipi filmēti kā minimums divos kontinentos. 
Tagad pēc normāli padarīta darba plānojam piecus mēnešus rūpīgi gatavoties savam lielkoncertam marta beigās, uz kuru mēs aicinām gan fanus, gan heiterus, gan politiķus, gan ārstus, gan visus pārējos. Ja jūs šovasar redzējāt mūsu uzstāšanos "Summer Sound" festivālā, tad ziniet, ka jāgatavojas kam vēl jaudīgākam,” grupa turpina.

Pēc jaunā studijas albuma izdošanas grupa dosies atpūtā, lai jau 28. martā koncertzālē "Palladium" atgrieztos pie faniem ar savu līdz šim vērienīgāko koncertprogrammu.

"Būs vecās dziesmas un jaunās dziesmas. Būs viesi un pārsteigumi. Būs hiti un prikoli. Būs vienkārši SUPER!" stāsta grupas pārstāvji. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu