"Paldies par mīlestību!" Arī Busta Rhymes dalās ar iespaidiem no Rīgas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Amerikāņu reperis Busta Rhymes, kurš pievienojis 50 Cent viņa koncertturnejā, dalījies ar iespaidiem no aizvadītās uzstāšanās Rīgā. 

"Rīga, Latvija bija neticami svētīga enerģija, prātam neaptverami! Ar otro izpārdoto koncertu tanī pašā vietā, tanī pašā laikā! Rīga noteikti ir gatava!" ar iespaidiem no pirmā koncerta dalījās Busta Rhymes.

Tāpat reperis publiskojis aizkadra video. "Jūs padarījāt pirmo nakti maģisku! Tā ir svētība, radīt ko tādu kopā ar jums. Paldies par mīlestību! Man ir sajūta, ka otrais vakars būs vēl trakāks!"

Jau ziņots, ka 9. oktobra vakarā "Arēnā Rīga" uzstājās amerikāņu reperis 50 Cent. Šo koncertu izpirka rekorda ātrumā, tāpēc tika panākta vienošanās par papildkoncerta rīkošanu 10. oktobrī. 

Viņam uz skatuves pievienojās reperi Džeremaijs (Jeremih) (slavenākās dziesmas "Birthday Sex", "Don't Tell 'Em" un "Down On Me") un Busta Rhymes (slavenākās dziesmas "Touch It", "Woo Hah (Got You All In Check)", "I Know What You Want").

Koncerti Rīgā notiek tūres "Teh Final Lap" laikā. Tūre sākās 21. jūlijā ASV un noslēgsies 12. novembrī Lielbritānijā, atzīmējot 20 gadus kopš "50 Cent" jeb īstajā vārdā Kērtisa Džeksona pirmā studijas ieraksta "Get Rich or Die Tryin'".

"50 Cent" ir pārdevis vairāk nekā 30 miljonus albumu visā pasaulē un ieguvis vairākas nozīmīgas balvas, tostarp "Grammy" balvu, "Primetime Emmy" balvu, trīspadsmit "Billboard" mūzikas balvas, sešas "World Music" balvas, trīs "American Music" balvas un četras "BET" balvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu