Zināms "Zelta Mikrofona '24" norises datums un ceremonijas vadītāji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Gada svarīgākais notikums pašmāju mūzikas industrijā - Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons '24” ceremonija norisināsies 2024. gada 17. februārī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala. Jau otro gadu ceremoniju, kurā uzstāsies lielākās un aktuālākās mūzikas zvaigznes, klātienē varēs piedzīvot arī klausītāji.

“Zelta Mikrofons” par savu norises vietu jau otro gadu izvēlas Starptautisko izstāžu centru Ķīpsala, kur izritina garāko sarkano paklāju ceremonijas viesiem: mūzikas zvaigznēm, industrijas profesionāļiem un klausītājiem. “Zelta Mikrofona '24” vadītāji būs tandēms Mārtiņš Spuris un Sanda Dejus, kuru saspēle spēj radīt dinamiski asprātīgu atmosfēru.

“Zelta Mikrofona” producente Elita Mīlgrāve saka: “Aizvadītā “Zelta Mikrofona '23” ceremonija bija jauns pavērsiens balvas pasniegšanas vēsturē, tajā iesaistot arī skatītāju klātbūtni. No nozares slēgta pasākuma spērām soli atvērta notikuma virzienā, un labās atsauksmes mūs iedvesmo tā turpināt. Sagaidāmi neparasti scenogrāfiskie risinājumi, daudzfunkcionāla skatuve, labāko mākslinieku priekšnesumi, bet pats svarīgākais - tie atkal būs vērienīgi svētki ar galdiņiem un šampanieti, vakarkleitām un plašu sarkanā paklāja zonu, kur būs iespēja sastapt savus iecienītos māksliniekus. Priecājos, ka “Zelta Mikrofona '24” tapšanu jau šobrīd atbalsta Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA) un “Zaļā josta”.”

Foto: Ļaudis pulcējas "Zelta mikrofona 2023" apbalvošanas ceremonijā

“Vienkārši neticami! Pagājušajā gadā jau novērtēju iespēju vadīt šo pasākumu kā vienreizēju tiešām burtiskā nozīmē - par vienreiz dzīvē dotu. Izbaudīju to un noglabāju pie saviem zelta mirkļiem. Tagad, kad man vēlreiz uzticēts šāds gods, ļoti atbildīgi pret to izturos un darīšu visu, lai uz mani liktās cerības attaisnotu. Jūtos pagodināta un novērtēta - gandrīz kā Zelta Mikrofonu saņemot!” savu gandarījumu pauž Sanda Dejus.

Turpina Mārtiņš Spuris: “Esmu ārkārtīgi priecīgs un pagodināts, ka mūs ar Sandu arī šogad uzaicināja būt par “Zelta Mikrofona” ceremonijas vadītājiem. Labā pēcgarša pēc pagājušā gada turējās vēl ilgi, jo tie bija īsti Latvijas populārās mūzikas svētki ar fantastisku skatuvi un lielisku enerģiju no skatītājiem zālē. Reizēm domāju arī par labo siera pēcgaršu, ko ēdu tiešajā ēterā. Tādēļ šogad esmu gatavs jebkādiem pārsteigumiem.”

""Zelta Mikrofons" vienmēr bijis nozīmīgs notikums Latvijas mūzikas ierakstu nozarē. Taču tagad šo pašiem mūziķiem svarīgo notikumu klātienē iespējams izbaudīt arī mūzikas faniem. Un šo iespēju aicinu izmantot - vienā krāšņā šovā ikvienam būs iespēja redzēt un dzirdēt visu aktuālāko Latvijas mūzikā," saka Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) izpilddirektore Liena Edvardsa.

Foto: Mūzikas ierakstu balvas “Zelta mikrofons 2023” afterparty

Biļetes uz “Zelta Mikrofonu '24” nopērkamas vietnē ekase.lv 12. oktobrī no plkst 15.00. Atzīmējot ceremonijas 28. norises reizi, pirmie 28 pircēji, izmantojot kodu “PIRMAISZELTS”, varēs iegādāties biļetes ar 20 procentu atlaidi.

Mūziķi, producenti un izdevēji “Zelta Mikrofonam '24” vērtēšanai ierakstus varēs pieteikt laika posmā no 1. novembra līdz 1. decembrim. Komisija vērtēs ierakstus, kas izdoti laika posmā no 2022. gada 2. decembra līdz 2023. gada 1. decembrim. Ar nolikumu var iepazīties mājaslapā. Plašāka informācija vēl sekos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu